
Manju?s Cookbook
Vegetarian Gujarati Indian recipes from a much-loved family restaurant
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 22.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 670 Ft off)
- Discounted price 9 464 Ft (9 013 Ft + 5% áfa)
11 134 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Ryland Peters & Small
- Megjelenés dátuma 2023. október 10.
- Kötetek száma on matt art paper
- ISBN 9781788795593
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem176 oldal
- Méret 254x200 mm
- Súly 1022 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 150 col photographs 544
Kategóriák
Rövid leírás:
Authentic Indian food from Manju, one of the world's oldest chefs, and her award-winning restaurant in this homage to the vegetarian cuisine of Gujarat.
2022 She Awards Outstanding Culinary Skills winner Manju Patel.
TöbbHosszú leírás:
Authentic Indian food from Manju, one of the world's oldest chefs, and her award-winning restaurant in this homage to the vegetarian cuisine of Gujarat.
2022 She Awards Outstanding Culinary Skills winner Manju Patel.
2023 Be Inclusive Hospitality winner of Best South Asian Food.
Awarded Tripadvisor Travellers? Choice 2023 top 10% restaurants in the world.
This enticing selection of vegetarian and vegan recipes covers every part of Gujarati cuisine from sharing foods such as Samosa and Kachori, snacks such as Chakri and Sev Mamri, through to a wealth of curries to suit every taste using a variety of vegetables, beans and lentils.
Recipes for Manju?s popular chutneys that are sold from her much-loved Brighton restaurant are also included, as well as dessert and drink recipes such as Gajar Halwa and Mango Lassi.
So, if eating authentic Indian food intrigues, then try this wonderful collection of Indian recipes straight from the heart and kitchen of Manju?s.
Manju?s Cookbook is a detailed exploration of Gujarati foods and a great book for anyone ? Vegetarian Society
Több
Manju?s Cookbook: Vegetarian Gujarati Indian recipes from a much-loved family restaurant
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 134 Ft