
Leaves, Roots & Fruit
A Step-by-Step Guide to Planting an Organic Kitchen Garden
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 17.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 839 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 551 Ft (7 191 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 389 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Hay House UK
- Megjelenés dátuma 2025. október 28.
- ISBN 9781401978754
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 229x178 mm
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
A beginner's guide to creating an edible garden from scratch, from the creator of Gardenary Nicole Johnsey Burke. Now in paperback.
TöbbHosszú leírás:
"
Now in paperback, the creator of Gardenary teaches you to eat what you sow in this beginner's guide to creating an edible garden from scratch.
""Nicole inspires us all to dive deeper into sustainability with her beautiful and functional kitchen garden process, full of details that could give anyone a strong foundation to become a lifelong gardener.""
— Jen Hansard, best-selling author of Simple Green Smoothies and Simple Green Meals
Do you dream of walking through your own kitchen garden with baskets full of delicious food you grew yourself? But are you worried you don't have enough space, sun, time, or experience?
Then consider this: Plants want to grow. And when you match a plant's needs to your own resources, you're just one step away from success.
Nicole Johnsey Burke—founder of Gardenary, Inc., and author of Kitchen Garden Revival—is your expert guide for growing your own fresh, organic food every day of the year, no matter where you grow. More than just providing the how-to, she gives you the know-how for a practical and intuitive gardening system that includes:
· Leaves—quick satisfaction from abundant harvests, most available and simplest to grow; includes salad greens and herbs
· Roots—underground harvests that require more tending and are built for endurance, longevity, and longer shelf life; includes tubers, bulbs, and rhizomes
· Fruit—the most demanding and sweetest of all, requiring the most space, sunlight, and consistent watering to blossom; includes beans, squash, and tomatoes
Burke's clear instructions for setup, care, and harvest are complete with insightful tips for every level of gardener.
There's always a plant you can grow right where you are, right away—all you have to do is take it step by step.