• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • International Dictionary of Food and Cooking

    International Dictionary of Food and Cooking by Sinclair (compiled by), Charles G.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 350.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        177 135 Ft (168 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 35 427 Ft off)
      • Kedvezményes ár 141 708 Ft (134 960 Ft + 5% áfa)

    177 135 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 1998. április 1.

    • ISBN 9781579580575
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem600 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 952 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    An important and exciting publication, the International Dictionary of Food and Cooking provides comprehensive coverage of international food, cooking, and culinary terms. The dictionary comprises more than 22,000 terms from 35 different languages (European, North and South American, and Asian), including ingredients, additives, techniques, equipment, menu terms, catering terms, food science, and outline domestic and production recipes. Each term is clearly defined with notes on origin and usage; in the case of recipes, the ingredients and cooking method are both clearly detailed. The most extensive work of its kind, this resource is the standard text in its field.

    "Recommended for large public and academic libraries with an interest in culinary arts." -- Library Journal

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Alphabetical listing 2000 terms including ingredients, dishes, recipes, cooking utensils, kitchen implements and more. Spanning over 35 languages.

    Több