Human Resource Management in Hospitality
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 13.99
-
6 683 Ft (6 365 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 668 Ft off)
- Kedvezményes ár 6 015 Ft (5 729 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
6 683 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP India
- Megjelenés dátuma 2012. szeptember 27.
- ISBN 9780198069850
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem378 oldal
- Méret 240x183x17 mm
- Súly 530 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Human Resource Management in Hospitality is a comprehensive textbook specially designed to meet the needs of hotel management students and practising HR professionals in the hospitality industry.
TöbbHosszú leírás:
Human Resource Management in Hospitality is a comprehensive textbook, designed especially for students of hotel management programmes. It explores the core concepts of human resource management (HRM) and uses numerous industry-related examples and case studies to explain them.
Beginning with an introduction to HRM, the book goes on to explore relevant theoretical concepts like manpower planning, recruitment, training and development. It then elaborates on employee motivation, performance appraisal, compensation and benefit management, and job satisfaction. It then throws light on organizational culture, conflict management and collective bargaining, Indian labour laws in hospitality, and disciplinary action. The book concludes by looking at contemporary issues such
as HR information system (HRIS), and international HRM.
With its practice-oriented approach, the book will be equally useful to HR professionals in the hospitality industry.
Tartalomjegyzék:
1. Introduction to HRM
2. Manpower Planning
3. Recruitment
4. Training and Development
5. Performance Appraisal
6. Employee Motivation
7. Compensation and Benefit Management
8. Job Satisfaction
9. Organizational Culture
10. Organizational Conflict and Collective Bargaining
11. Indian Labour Laws
12. Disciplinary Action
13. HR Information System (HRIS)
14. International HRM
Appendix A: Abusive Supervision
Appendix B: Counter-productive Behaviour