
How to Cook the Finest Things in the Sea
Broil, Bake, Poach & Grill Your Way to Exceptional Fish & Shellfish
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 30.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 277 Ft off)
- Discounted price 12 906 Ft (12 291 Ft + 5% áfa)
15 183 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Artisan
- Megjelenés dátuma 2025. április 24.
- ISBN 9781648293030
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem oldal
- Méret 6x3 mm
- Nyelv angol 698
Kategóriák
Hosszú leírás:
You don't need to be an experienced chef to make delicious fish and shellfish. Cooking great seafood is all about simplicity and confidence, and this book gives readers the techniques to make sure their seafood always shines.
Organized by cooking method, there are chapters on grilling, baking, broiling, frying, and more. Chef Ari Kolender worked at the country's best seafood restaurants before opening his beloved spot Found Oyster in Los Angeles. Now, in his first book, Kolender teaches readers versatile, fool-proof techniques for serving up fish and shellfish every possible way. With an emphasis on sustainability, How to Cook the Finest Things in the Sea offers 100 recipes for everything from Clam Chowder and Fried Cod Sandwiches to Two Bean Squid Salad and Low Country Fish Stew. Kolender takes the intimidation out of cooking fish and shellfish. He shows why crudos, ceviches, and aguachiles are some of the easiest seafood dishes to prepare at home, and he explains how to bake fish and veggies in paper packets for the gentlest way to cook seafood.
Readers will learn the ultimate grilling method to make Grilled Mackerel and Miso Barbeque Shrimp, or they can recreate the magic of a seafood shack with chicken-fried and beer battered seafood. A larder chapter features a whole world of accompaniments for seafood, including Red Yuzu Mayo and Pickled Green Tomato Tartar Sauce, plus a Seafood Primer walks readers through how to select, store, and clean the seafood they bring home.
Whether seafood newbie or fanatic, How to Cook the Finest Things in the Sea will change the way readers think about seafood and guide them through techniques to unlock the dynamic flavors of fish and shellfish.

How to Cook the Finest Things in the Sea: Broil, Bake, Poach & Grill Your Way to Exceptional Fish & Shellfish
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 183 Ft