Hotel Housekeeping
Operations and Management
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 39.99
-
19 105 Ft (18 195 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 911 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 194 Ft (16 376 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 105 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó OUP India
- Megjelenés dátuma 2009. augusztus 20.
- ISBN 9780198061090
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem744 oldal
- Méret 243x184x32 mm
- Súly 1111 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk halftones, tables, and figures 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Hotel Housekeeping is a comprehensive textbook specially designed to meet the needs of students pursuing courses in hotel management.
TöbbHosszú leírás:
The book explores the key elements of housekeeping as also its theoretical foundations and techniques of operations. It provides an exhaustive coverage of the core concepts of the subject.
Students of hotel management will find the book highly useful. With its practice-oriented approach, the text will also be helpful to housekeeping professionals, and students of home science.
Tartalomjegyzék:
Preface
List of Colour Plates
The Hotel Industry - An Overview
The Housekeeping Department
Managing Housekeeping Personnel
Contracts and Outsourcing
Planning Housekeeping Operations
Daily Routines and Sytems
Housekeeping Inventories
Composition, Care, and Cleaning of Different Surfaces
Hotel Guestrooms
Standard Contents of a Guestroom
Cleaning Guestrooms
Cleaning Public Areas
Supervision in Housekeeping
Housekeeping Control Desk
Budgeting for Housekeeping Expenses
Textiles
Linen and Laundry Options
Uniforms
Sewing Room
Safety and Security
Ergonomics in Housekeeping
Pest Control and Waste Disposal
Internal Environment
Interior Designing
Interior Decoration
Hotel Renovation
Flower Arrangement
Horticulture
Ecotels
New Property Operations
Changing Trends in Housekeeping
Index