• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Heaven on the Half Shell: The Story of the Oyster in the Pacific Northwest

    Heaven on the Half Shell by Gordon, David George; Larson, Samantha; Wagner, MaryAnn Barron;

    The Story of the Oyster in the Pacific Northwest

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 23.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 141 Ft (11 563 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 214 Ft off)
      • Discounted price 10 927 Ft (10 407 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma second edition
    • Kiadó University of Washington Press
    • Megjelenés dátuma 2023. április 11.

    • ISBN 9780295750781
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem248 oldal
    • Méret 184x229 mm
    • Súly 658 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 64 color illus., 45 b&w illus., 5 maps Illustrations, black & white
    • 502

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    How oysters shaped the environment, cultures, and economies of the Northwest

    Heaven on the Half Shell offers a thoroughly researched and richly illustrated history of the Pacific Northwest?s beloved bivalve, the oyster. Starting with the earliest evidence of sea gardens and clam beds from 11,500 years ago, this book covers the history of oyster cultivation through contemporary aquaculture in coastal Washington, Oregon, British Columbia, northern California, and southeastern Alaska.

    Generations of oyster farmers, Native and non-Native, have weathered many challenges to continue the harvest. Their vivid individual accounts are braided together with significant history, such as the major contributions of Japanese immigrants prior to World War II and the 1994 Rafeedie decision that affirmed shellfish harvesting rights held by Northwest tribes. The book also sheds light on the innovations that made oysters an enduringly popular food, from the creation of so-called sexless oysters that could be consumed year-round to breakthroughs in contemporary oyster cuisine.

    Now fully updated and expanded?and chock-full of ?oysterabilia??this classic text shares new insights on emerging challenges to the oyster farmer?s life as well as increased coverage of the roles of women and contemporary tribes in building this cultural tradition, past and present. Newcomers and aficionados alike will also be delighted by the carefully selected recipes, both historic and contemporary, from the region?s top chefs. As the old saying goes, when the tide is out, the table is set.



    "The writers? respective backgrounds in science and history, combined with delectable dishes, make this book one part cookbook, one part bedside reading for food and history buffs."

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Heaven on the Half Shell: The Story of the Oyster in the Pacific Northwest

    Heaven on the Half Shell: The Story of the Oyster in the Pacific Northwest

    Gordon, David George; Larson, Samantha; Wagner, MaryAnn Barron;

    12 141 Ft

    next