• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Good Bread Is Back ? A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It: A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It

    Good Bread Is Back ? A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It by Kaplan, Steven Laurence; Porter, Catherine;

    A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 36.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        18 219 Ft (17 352 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 644 Ft off)
      • Discounted price 14 576 Ft (13 882 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó MD ? Duke University Press
    • Megjelenés dátuma 2015. február 16.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780822359241
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9780822338338
    • Terjedelem277 oldal
    • Méret 232x159x22 mm
    • Súly 576 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 46 color illus.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Leading French bread expert Steven Laurence Kaplan narrates the decline and rise of the French artisanal breadmaking tradition, explaining in detail the breadmaking process and the ideal characteristics of good bread.

    Több

    Hosszú leírás:

    In Good Bread Is Back, historian and leading French bread expert Steven Laurence Kaplan takes readers into aromatic Parisian bakeries as he explains how good bread began to reappear in France in the 1990s, following almost a century of decline in quality. Kaplan describes how, while bread comprised the bulk of the French diet during the eighteenth century, by the twentieth, per capita consumption had dropped off precipitously. This was largely due to social and economic modernization and the availability of a wider choice of foods. But part of the problem was that the bread did not taste good. In a culture in which bread is sacrosanct, bad bread was more than a gastronomical disappointment; it was a threat to France's sense of itself. By the mid-1990s bakers rallied, and bread officially designated as "bread of the French tradition" was in demand throughout Paris. Kaplan meticulously describes good bread's ideal crust and crumb (interior), mouth feel, aroma, and taste. He discusses the breadmaking process in extraordinary detail, from the ingredients to the kneading, shaping, and baking, and even the sound bread should make when it comes out of the oven. Kaplan does more than tell the story of the revival of good bread in France. He makes the reader see, smell, taste, feel, and even hear why it is so very wonderful that good bread is back.


    Good Bread Is Back will become the canonical book on 20th century French baking, not only in English but in French too.”

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Good Bread Is Back ? A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It: A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It

    Good Bread Is Back ? A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It: A Contemporary History of French Bread, the Way It Is Made, and the People Who Make It

    Kaplan, Steven Laurence; Porter, Catherine;

    18 219 Ft

    next