Forgotten Skills of Cooking
700 Recipes Showing You Why the Time-honoured Ways Are the Best
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 30.00
-
14 332 Ft (13 650 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 150 Ft off)
- Kedvezményes ár 12 183 Ft (11 603 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
14 332 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Octopus
- Megjelenés dátuma 2024. október 1.
- ISBN 9781804192764
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem576 oldal
- Méret 236x158x46 mm
- Súly 799 g
- Nyelv angol 600
Kategóriák
Hosszú leírás:
Based on the hugely popular courses at Darina Allen's Ballymaloe Cookery School, this book reveals the lost art of making creamy butter and yoghurt, keeping a few hens in the garden, home-curing and smoking bacon, and even foraging for food in the wild.
So many of our happiest childhood memories are connected to food. Rediscover the flavours of all-time favourites such as traditional stuffed roast chicken, figgy toffee pudding, and freshly baked scones with strawberry jam. Darina also offers lots of thrifty tips for using up leftovers in delicious ways.
Essential reading for urban and rural dwellers alike, this is the definitive modern guide to traditional cookery skills.
'There's not much this gourmet grande dame doesn't know.' Nigel Slater, Observer Food Monthly
'Our first lady of food.' The Irish Independent
'Ireland's answer to Delia and Nigella.' Sunday Telegraph Stella magazine