• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Erna?hrung und Fasten als Therapie

    Erna?hrung und Fasten als Therapie by Stange, Rainer; Leitzmann, Claus; Michalsen, Andreas;

      • 12% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 69.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        29 028 Ft (27 646 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 12% (cc. 3 483 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 545 Ft (24 328 Ft + 5% áfa)

    29 028 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 3
    • Kiadó Springer Berlin Heidelberg
    • Megjelenés dátuma 2025. november 11.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783662688809
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem461 oldal
    • Méret 240x168 mm
    • Nyelv német
    • Illusztrációk IV, 461 S. 36 Abb., 18 Abb. in Farbe. Illustrations, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Die 3. Auflage wurde von den renommierten Herausgebern und Autoren komplett aktualisiert, beschreibt den aktuellen Stand zeitgema?

    Több

    Tartalomjegyzék:

    I Grundlagen: Die Geschichte naturheilkundlicher Erna?hrungskonzepte, Erna?hrungsphysiologische Grundlagen und Prinzipien vollwertiger Erna?hrung, Erna?hrungsberatung, Erna?hrung in Deutschland- Situation, Trends.- II Ausgewa?hlte Nahrungsmittelnhaltsstoffe: Nahrungsmittelinhaltsstoffe - eine Einfu?hrung, Sekunda?re Pflanzenstoffe in Lebensmitteln, Ballaststoffe, Substanzen in fermentierten Lebensmitteln.- III Grundlegende Formen der Erna?hrungstherapie: Vollwert-Erna?hrung - eine naturheilkundliche Erna?hrungsweise, Vegetarische Erna?hrung, Mediterrane Erna?hrung
    Weitere alternative Erna?hrungsweisen.- IV Fasten: Fasten als Erlebnis, medizinische Pra?vention und Therapie - Grundlagen und Methodik, Physiologie des Fastens, Fasten als Therapie - Indikationen, klinische Ergebnisse.- V Erna?hrung bei bestimmten Patientengruppen: Grundlagen, Adipositas, Dyslipoproteina?mien, Diabetes, Hypertonie, Hyperurika?mie und Gicht, Krebs, Nierenerkrankungen, Chronisch entzu?ndliche Erkrankungen, Nahrungsmittelunvertra?glichkeiten.

    Több