
Enzymatic Production of Oligosaccharides
From Basic Research to Industrial Production
Sorozatcím: Foundations and Frontiers in Enzymology;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 170.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 176 Ft off)
- Kedvezményes ár 64 581 Ft (61 506 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
71 757 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. október 1.
- ISBN 9780443237300
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem472 oldal
- Méret 235x191 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Enzymatic Production of Oligosaccharides: From Basic Research to Industrial Production, a volume in the Foundations and Frontiers of Enzymology series, covers the enzymes used for the extraction, synthesis, or modification of oligosaccharides, the biochemical properties of those enzymes, and potential technological applications. The book is divided into three parts, the first of which shares the fundamentals on the enzymatic synthesis of oligosaccharides. The book then explores the enzymatic production of oligosaccharides, considering a range of different oligosaccharides and production processes. Final sections cover the technological properties of oligosaccharides and potential applications across the chemical, biochemical, biotechnology, and food industries.
This is a useful reference for researchers working with oligosaccharides across biochemistry, enzymology, biotechnology, food chemistry and related fields.
- Focuses on a range of different oligosaccharides, including chito-oligosaccharides, xylo-oligosaccharides, galacto-oligosaccharides and lactulose-derived oligosaccharides
- Includes various production processes of oligosaccharides, such as enzymatic production and microbial production
- Analyzes enzyme reactors used for oligosaccharides synthesis
- Discusses the downstream processing of oligosaccharides for product separation and purification
- Considers food, cosmetic, and pharmaceutic applications of oligosaccharides
Tartalomjegyzék:
Part 1: Fundamentals of the enzymatic synthesis oligosaccharides
1. Synthesis of oligosaccharides: An integrative perspective
Part 2: Enzymatic production of oligosaccharides
2. Chitooligosaccharides
3. Trends and advances in xylooligosaccharides production methods using xylanolytic enzymes
4. Maltooligosaccharides
5. Isomaltooligosaccharides
6. Galacto-oligosaccharides
7. Lactulose and lactulose-derived oligosaccharides
8. Short-chain fructo-oligosaccharides: Alternative substrates and enzymatic sources in their production process
9. Levan and levan-fructooligosaccharides
10. Enzymatic production of pectic oligosaccharides
11. Human milk oligosaccharides (HMOs)? Manufacturing concepts, health benefits, and regulatory framework
12. Chemoenzymatic synthesis of oligosaccharides and glycoconjugates
Part 3: Technological aspects of oligosaccharides production and applications
13.?Functional and technological properties of oligosaccharides
14. Production of galacto-oligosaccharides (GOS) by enzymatic membrane reactors (EMRs)
15. Downstream processing of oligosaccharides
16. Technical and economic analysis of the production of oligosaccharides in the food industry