• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits

    Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits by Nabi Dar, Basharat; Ahmad Mir, Shabir;

    Sorozatcím: Postharvest Biology and Technology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 82.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        42 001 Ft (40 001 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 400 Ft off)
      • Kedvezményes ár 33 601 Ft (32 001 Ft + 5% áfa)

    42 001 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on new and emerging techniques to maintain the quality of fruits from farm to table.

    Több

    Hosszú leírás:

    Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on maintaining the quality of fruits from farm to table. The volume examines the factors that contribute to shortening shelf life as well as innovative solutions to maintaining quality while increasing the length of time fruit remains fresh, nutritious, and edible.



    The volume considers the different needs of the diversity of fruits and covers a variety of important topics, including:



    ? factors affecting the postharvest quality of fruits
    ? microbial spoilage
    ? decontamination of fruits by non-thermal technologies
    ? new kinds of packaging and edible coatings
    ? ozone as shelf-life extender of fruits.



    Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits considers the fundamental issues and will be an important reference on shelf-life extension of fruits. Highlighting the trends in future research and development, it will provide food technologists, food engineers, and food industry professionals with new insight for prolonging the shelf life of fruits.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Diversity of Fruits  2. Factors Affecting the Postharvest Quality of Fruits  3. Microbial Spoilage of Fruits  4. Decontamination of Fruits by Non-Thermal Technologies  5. Modified Atmosphere Packaging as a Tool to Improve Shelf Life of Fruits  6. New Insight in Active Packaging of Fruits  7. Advances in Edible Coating for Improving the Shelf Life of Fruits  8. Approaches of Gamma Irradiation for Extending the Shelf Life of Fruits  9. Antimicrobials as Innovative Tool for Shelf-Life Enhancement of Fruits  10. Use of Chemicals for Shelf-Life Enhancement of Fruits  11. Ozone as a Shelf-Life Extender of Fruits  12. Controlled Atmosphere Storage of Fruits: An Overview on Storability and Quality  13. Techniques for Quality Estimation of Fruits  14. Safety Management of Fruits from Farm to Fork



     

    Több