• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Eat to Thrive During Menopause: Managing Your Symptoms with Nourishing Foods

    Eat to Thrive During Menopause by Huber, Jenn Salib;

    Managing Your Symptoms with Nourishing Foods

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár USD 30.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 552 Ft (10 050 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 583 Ft off)
      • Kedvezményes ár 8 970 Ft (8 543 Ft + 5% áfa)

    10 552 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Little, Brown
    • Megjelenés dátuma 2025. november 13.

    • ISBN 9781523528257
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 228.6x177.8 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 50 photos
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    For the millions of women grappling with perimenopause and menopause, a groundbreaking, science-based cookbook and nutrition program to reduce hot flashes, night sweats, brain fog, and other troubling symptoms through food by a leading naturopathic doctor.

    In her first book, nutritionist and naturopath Jenn Salib Huber gives the millions of women in perimenopause or menopause a clear path to using research-based information about food choices to alleviate their symptoms. Salib Huber teaches readers to manage the symptoms of menopause-night sweats, brain fog, and more-with foods they have in their kitchens already. She lays out the key ingredients that can support women in midlife and follows it with recipes to equip them in the kitchen. The recipes include the five key ingredients to help them thrive: Powerful soy and phytoestrogens, protein, calcium, omega3 fats, and fiber. These ingredients are the featured players in such mouthwatering recipes as Ginger Squash Red Lentil Soup (good for protein and fiber), Slow-Cooked Tikka Masala (filled with vital soy and phytoestrogens), Spinach and Mozzarella Pita Pizza (a great source of calcium), and even No Bake Peanut Butter Chocolate Tofu Pie for dessert (for fiber and omega 3s). Eat to Thrive During Menopause shows how nutrition for menopause health can be not only nourishing and satisfying, but healing and restorative too.

    Több