• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Dueling Chefs: A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

    Dueling Chefs by Pleskac, Maggie; Carmichael, Sean;

    A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

    Sorozatcím: At Table;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 18.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 072 Ft (8 640 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 814 Ft off)
      • Kedvezményes ár 7 258 Ft (6 912 Ft + 5% áfa)

    9 072 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó University of Nebraska Press
    • Megjelenés dátuma 2007. december 1.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780803260436
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem132 oldal
    • Méret 279x216 mm
    • Súly 363 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 80 recipes, index, weights and measures
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    One eats meat. The other doesn't. Both are professional chefs. And both have recipes that make a deliciously persuasive case for each chef's point of view. In a delightful culinary turn on ""he said, she said,"" dueling chefs Maggie Pleskac and Sean Carmichael engage in a delectable debate over the merits of the cuisines of vegetarians and carnivores in the form of recipe one-upmanship in which only the reader is sure to win.
    Between entertaining banter and edifying discussion of exciting ingredients, Pleskac and Carmichael challenge each other—and cooks everywhere—with eighty recipes as creative (and mouthwatering) as Beef Brisket with Blueberry BBQ Sauce and Jackfruit Pineapple BBQ on a Bun. Lobster and falafel, curried eggs and smoked halibut, tempeh and quinoa, stuffed capon breast and chickpeas in coconut sauce, goulash and salmon cakes and Bolshevik Beet and Blue Gratin: whatever diet suits your fancy, the dueling chefs have dishes to make your days and nights as delightful as your taste buds can bear.
    "

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Acknowledgments

    Introductions

    She Said

    Spring

    Summer

    Fall

    Winter

    He Said

    Earth

    Water

    Wind

    Fire

    Afterwords

    Weights and Measures

    Index

    Több