• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Dueling Chefs ? A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate: A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

    Dueling Chefs ? A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate by Pleskac, Maggie; Carmichael, Sean;

    A Vegetarian and a Meat Lover Debate the Plate

    Sorozatcím: At Table;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 19.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 116 Ft (9 635 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 023 Ft off)
      • Kedvezményes ár 8 093 Ft (7 708 Ft + 5% áfa)

    10 116 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó MQ ? University of Nebraska Press
    • Megjelenés dátuma 2007. december 1.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780803260436
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem132 oldal
    • Méret 279x216x15 mm
    • Súly 363 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 80 recipes, index, weights and measures
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Two renowned Nebraska chefs--one a vegetarian, one a meat lover--offer an entertaining and delicious debate over the merits of the cuisines of vegetarians and carnivores in a form of a recipe challenge that features eighty mouthwatering dishes ranging from White Eggplant Parmesan and Roasted Fennel Frittata to Veal Parmesan and Lamb Rack with Minted Chickpea Sauce. Original.

    Több

    Hosszú leírás:

    One eats meat. The other doesn?t. Both are professional chefs. And both have recipes that make a deliciously persuasive case for each chef?s point of view. In a delightful culinary turn on ?he said, she said,? dueling chefs Maggie Pleskac and Sean Carmichael engage in a delectable debate over the merits of the cuisines of vegetarians and carnivores in the form of recipe one-upmanship in which only the reader is sure to win.
     
    Between entertaining banter and edifying discussion of exciting ingredients, Pleskac and Carmichael challenge each other?and cooks everywhere?with eighty recipes as creative (and mouthwatering) as Beef Brisket with Blueberry BBQ Sauce and Jackfruit Pineapple BBQ on a Bun. Lobster and falafel, curried eggs and smoked halibut, tempeh and quinoa, stuffed capon breast and chickpeas in coconut sauce, goulash and salmon cakes and Bolshevik Beet and Blue Gratin: whatever diet suits your fancy, the dueling chefs have dishes to make your days and nights as delightful as your taste buds can bear.


    ?Sean and Maggie have been serving Lincoln with great food for many years. Dueling Chefs offers a window into the planning and process behind two exceptional chefs.??Travis Green, chef and owner of Dish

    Több