• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1 by Fox, Patrick F.; McSweeney, Paul L.H.; Cogan, Timothy M.; Guinee, Timothy P.;

    General Aspects

    Sorozatcím: American College of Laboratory Animal Medicine;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 225.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 318 Ft (88 875 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 332 Ft off)
      • Kedvezményes ár 83 987 Ft (79 988 Ft + 5% áfa)

    93 318 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 3
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2004. augusztus 4.

    • ISBN 9780122636523
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem640 oldal
    • Méret 279x209 mm
    • Súly 2030 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The market for cheese as a food ingredient has increased rapidly in recent years and now represents upto approximately 50% of cheese production in some countries. Volume one is entitled General Aspects which will focus on general aspects on the principles of cheese science. This title contains up-to-date reviews of the literature on the chemical, biochemical, microbiological and physico-chemical aspects of cheese in general. Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology Two-Volume Set, 3E is available for purchase as a set, and as well, so are the volumes individually.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Cheese: An Overview

    Rennets: General and Molecular Aspects

    Rennet-induced Coagulation of Milk

    The Syneresis of Rennet-coagulated Curd

    Formation, Structural Properties and Rheology of Acid-coagulated Milk Gels

    Starter Cultures: General Aspects

    Starter Cultures: Genetics

    Starter Cultures: Bacteriophage

    Secondary and Adjunct Cultures

    Salt in Cheese: Physical, Chemical and Biological Aspects

    Application of Membrane Separation Technology to Cheese Production

    The Microbiology of Cheese Ripening

    Raw Milk Cheeses

    Biochemistry of Cheese Ripening: Introduction and Overview

    Metabolism of Residual Lactose and of Lactate and Citrate

    Lipolysis and Catabolism of Fatty Acids in Cheese

    Proteolysis in Cheese during Ripening

    Catabolism of Amino Acids in Cheese during Ripening

    Sensory Character of Cheese and its Evaluation

    Cheese Flavour: Instrumental Techniques

    Rheology and Texture of Cheese

    Growth and Survival of Microbial Pathogens in Cheese

    Toxins in Cheese

    Nutritional Aspects of Cheese

    Factors that Affect the Quality of Cheese

    Index

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Plant Growth Promoting Microorganisms of Arid Region

    Mawar, Ritu; Sayyed, R Z; Sharma, Sushil K; Sattiraju, Krishna Sundari

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Fox, Patrick F.; McSweeney, Paul L.H.; Cogan, Timothy M.; Guinee, Timothy P.

    93 318 Ft

    83 987 Ft

    20% %kedvezmény
    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Diaspora Engagement at a Time of Crisis

    Rajan, S Irudaya; Ullah, AKM Ahsan; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    The South Carolina Aquarium Guide to Aquatic Habitats of South Carolina

    Laurie, Pete; Chamberlain, David;

    9 072 Ft

    8 165 Ft

    20% %kedvezmény
    Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects

    Visual Culture and Pandemic Disease Since 1750: Capturing Contagion

    Morton, Marsha; Akehurst, Ann-Marie; (ed.)

    71 662 Ft

    57 330 Ft

    next