Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1
General Aspects
Sorozatcím: American College of Laboratory Animal Medicine;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 225.00
-
93 318 Ft (88 875 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 332 Ft off)
- Kedvezményes ár 83 987 Ft (79 988 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 318 Ft
Beszerezhetőség
Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2004. augusztus 4.
- ISBN 9780122636523
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem640 oldal
- Méret 279x209 mm
- Súly 2030 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
The market for cheese as a food ingredient has increased rapidly in recent years and now represents upto approximately 50% of cheese production in some countries. Volume one is entitled General Aspects which will focus on general aspects on the principles of cheese science. This title contains up-to-date reviews of the literature on the chemical, biochemical, microbiological and physico-chemical aspects of cheese in general. Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology Two-Volume Set, 3E is available for purchase as a set, and as well, so are the volumes individually.
TöbbTartalomjegyzék:
Cheese: An Overview
Rennets: General and Molecular Aspects
Rennet-induced Coagulation of Milk
The Syneresis of Rennet-coagulated Curd
Formation, Structural Properties and Rheology of Acid-coagulated Milk Gels
Starter Cultures: General Aspects
Starter Cultures: Genetics
Starter Cultures: Bacteriophage
Secondary and Adjunct Cultures
Salt in Cheese: Physical, Chemical and Biological Aspects
Application of Membrane Separation Technology to Cheese Production
The Microbiology of Cheese Ripening
Raw Milk Cheeses
Biochemistry of Cheese Ripening: Introduction and Overview
Metabolism of Residual Lactose and of Lactate and Citrate
Lipolysis and Catabolism of Fatty Acids in Cheese
Proteolysis in Cheese during Ripening
Catabolism of Amino Acids in Cheese during Ripening
Sensory Character of Cheese and its Evaluation
Cheese Flavour: Instrumental Techniques
Rheology and Texture of Cheese
Growth and Survival of Microbial Pathogens in Cheese
Toxins in Cheese
Nutritional Aspects of Cheese
Factors that Affect the Quality of Cheese
Index
Több
Innocence, Knowledge and the Construction of Childhood: The contradictory nature of sexuality and censorship in children’s contemporary lives
35 831 Ft
32 248 Ft
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 1: General Aspects
93 318 Ft
83 987 Ft
The South Carolina Aquarium Guide to Aquatic Habitats of South Carolina
9 072 Ft
8 165 Ft