Carbohydrate Chemistry
Sorozatcím: Oxford Chemistry Primers; 99;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 32.99
-
15 760 Ft (15 010 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 576 Ft off)
- Kedvezményes ár 14 184 Ft (13 509 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 760 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP Oxford
- Megjelenés dátuma 2002. június 6.
- ISBN 9780198558330
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem104 oldal
- Méret 246x192x6 mm
- Súly 203 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk numerous figures 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Carbohydrates are a vital part not only of metabolism, but are implicated as key coding molecules in a host of subtle biological events. The exploration of the role and the manipulation of this wonderful class of molecules is an exciting and ever changing field. This primer seeks to strip off some of the mystery that often surrounds carbohydrate chemistry, a subject taught in all undergraduate courses, by highlighting and summarizing some of the central principles and ideas and by illustrating them with both classical and state-of-the-art examples. _
TöbbHosszú leírás:
Carbohydrates are a vital part not only of metabolism, but are implicated as key coding molecules in a host of subtle biological events. The exploration of the role and the manipulation of this wonderful class of molecules is an exciting and ever changing field. This primer seeks to strip off some of the mystery that often surrounds carbohydrate chemistry, a subject taught in all undergraduate courses, by highlighting and summarizing some of the central principles and ideas and by illustrating them with both classical and state-of-the-art examples.
"The text is written in a particularly attractive and informal style making it easy to read and follow". Education in Chemistry, May 2003.
Tartalomjegyzék:
Introduction
Open chain and ring structure of monosaccharide
Reactions of the anomeric centre Part I
Reactions of hydroxyl groups Part I
Reactions of the anomeric centre Part II
Reactions of hydroxyl groups Part II: cyclic acetals
Chemical disaccharide formation
Enzymatic disaccharide formation
Chemical glycobiology
Appendix: drawing sugars
Answers to problems
Further reading
Index