
Anatomy and Histology of the Pig
A Concise Full-Color Atlas
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 200.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 20 244 Ft off)
- Discounted price 80 976 Ft (77 120 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
101 220 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 29.
- ISBN 9780367266615
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem202 oldal
- Méret 280x210 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 175 Illustrations, color; 36 Halftones, color; 139 Line drawings, color 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This comprehensive anatomy book is the first guide specific to the pig since 1982. The full-color illustrations are accompanied by written material specific to each anatomic section, with English labeling terms for the various anatomic structures. It will cover all the major areas of interest in swine.
TöbbHosszú leírás:
This comprehensive anatomy and histology book is the first guide specific to the pig since 1982. The high quality, detailed full-color illustrations are accompanied by written material specific to each porcine anatomic section, with English labeling terms for the various anatomic structures. The book covers all the major areas of interest in swine, including cardiovascular, digestive, neurologic, and thoracic structures. Differences between domestic and miniature pigs are discussed and a full-color histology section concludes the book.
The author team includes an experimental surgeon, a veterinary anatomist, and a veterinary pathologist, ensuring this atlas is appropriate for a wide range of professionals. It will be an invaluable resource for veterinarians, researchers, research technicians and students for many years to come.
This beautifully illustrated new atlas of porcine anatomy is essential for researchers as well as veterinarians, breeders, and anyone who loves pigs. Applicable to both minipigs and standard pigs, this full-color reference book sets a new standard for the field.
Professor Susan W Herring, University of Washington
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction and General Anatomy 2. Anatomic Atlas 3. Normal Histology of the Pig
Több