• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Active Food Packaging: Principles, Technologies and Innovations

    Active Food Packaging by Jaiswal, Swarna; Sharma, Shubham; Jaiswal, Amit K.;

    Principles, Technologies and Innovations

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        68 014 Ft (64 776 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 801 Ft off)
      • Kedvezményes ár 61 213 Ft (58 298 Ft + 5% áfa)

    68 014 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2026. június 1.

    • ISBN 9780443247606
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem400 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Active Food Packaging: Principles, Technologies and Innovations, a volume in the Sustainable Food Packaging series, is a comprehensive guide to the latest developments in active packaging for food products. This book provides an overview of active packaging and its various types, advantages, and challenges, as well as a detailed analysis of different active packaging technologies such as oxygen scavengers, antimicrobial agents, moisture absorbers, and ethylene absorbers. It also covers the latest innovations and applications of active food packaging, including intelligent active packaging, shelf-life extension, food safety and quality control, sustainability, waste reduction, and nanotechnology.

    With the growing importance of sustainability and increasing demand for understanding the complex principles and technologies involved in active food packaging, this series of books represents a comprehensive guide to navigating this rapidly evolving landscape.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section 1: Introduction
    1. Definition and Overview of Active Food Packaging
    2. Types of Active Food Packaging
    3. Advantages and Challenges of Active Food Packaging
    4. Legal and safety aspects of Active Packaging
    5. Active Packaging commercialization, consumer and market aspects.
    6. Biodegradable and bio-based materials for active food packaging

    Section 2: Technologies
    7. Antimicrobial/Antioxidant Agents in Active Food Packaging
    8. Moisture Absorbers in Active Food Packaging
    9. Ethylene Absorbers in Active Food Packaging
    10. Advanced Active Packaging Technologies for Modified Atmosphere Packaging and Controlled Release Applications

    Section 3: Innovations and Applications
    11. Stimuli-Responsive Materials for Active Food Packaging
    12. Active Food Packaging for Shelf-Life Extension
    13. Active Food Packaging for Food Safety and Quality Control
    14. Active Food Packaging for Sustainability and Waste Reduction
    15. Nanotechnology in Active Food Packaging
    16. Emerging Innovations in Active Food Packaging

    Több