
Wild Food
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 290 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 309 Ft (6 961 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 598 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Hodder Paperbacks
- Megjelenés dátuma 2008. július 24.
- ISBN 9780340827918
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem272 oldal
- Méret 200x142x20 mm
- Súly 540 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Full colour photographs throughout 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Bestselling author and bushcraft expert Ray Mears presents WILD FOOD, the definitive guide to how our hunter-gatherer ancestors found food in the wilds of Britain
TöbbHosszú leírás:
Ray Mears has travelled the world discovering how native people manage to live on just what nature provides. Whats always frustrated him is not knowing how our own ancestors fed themselves and what we could learn about our own diet.
We know they were hunter-gatherers, but no-one has been able to tell what they ate day to day. How did they find their calories, week in week out throughout the year? What were their staple foods? Where did they get their vitamins? How did they ensure their bodies received enough variety?
In this book he travels back ten thousand years to a time before farming to learn how our ancestors found, prepared and cooked their food.
This extraordinary journey reveals many new possibilities many of the same food sources are still there for us if only we know where to look. Through Ray Mears' knowledge of the countryside and the research conducted specially for this book with archaeo-botanist Gordon Hillman, we learn many new, useful and often surprising things about the amazingly rich natural larder that still surrounds us.