• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Vegetables: The Indian Way

    Vegetables by Panjabi, Camellia;

    The Indian Way

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 40.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        20 244 Ft (19 280 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 3 037 Ft off)
      • Discounted price 17 207 Ft (16 388 Ft + 5% áfa)

    20 244 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Michael Joseph
    • Megjelenés dátuma 2025. augusztus 28.

    • ISBN 9780241552131
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 252x192x40 mm
    • Súly 750 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A DEFINITIVE COLLECTION OF INDIA'S MOST DELICIOUS AND AUTHENTIC VEGETABLE DISHES

    'Glorious regional recipes ... hugely inspiring.' Claudia Roden

    -------------------

    Flavour is at the heart of vegetarian cooking in India. From baby aubergines cooked in nutty masala and crispy onion bhajias served with piping hot chai, to smoky jalfrezi paneer and home-style black dal, this compendium of a cookbook shows how to cook the real Indian meals eaten at home, at celebrations, in restaurants and from street stalls.
    Written and compiled by Camellia Panjabi MBE, bestselling author, entrepreneur and restaurateur, this is a beautiful must-have book that anyone who loves to cook and eat Indian food will need on their shelf.

    Arranged by vegetable type, over 120 achievable recipes and stunning bespoke photography elevate and celebrate each ingredient, taking readers to parts of India they'll never have experienced before. Accompanied by fascinating notes on culinary history, vital nutritional information, and invaluable guidance on methods, equipment and ? of course ? spices, this is a definitive guide for cooks throughout the world.


    -------------------
    'The recipes literally jump out at you, enticing you directly to India ... a marvelous and easy book to follow ? definitely worth a space in your own kitchen.' Tom Aikens
    'Glorious regional recipes from a country with an ancient vegetarian culture and traditional use of spices ... hugely inspiring - and the information behind the ingredients is fascinating.' Claudia Roden

    Több