A termék adatai:

ISBN13:9780443189654
ISBN10:044318965X
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:530 oldal
Méret:229x152 mm
Súly:450 g
Nyelv:angol
700
Témakör:

Unit Operations in Food Grain Processing

 
Kiadó: Academic Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 190.00
Becsült forint ár:
78 403 Ft (74 670 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

62 723 (59 736 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 15 681 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. június 30.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

Unit Operations in Food Grains Processing covers theory, principles and best practices in cleaning, grading, drying, storage, milling, handling and their transport. The book overviews grain types, grain structure, composition, and engineering properties. It then moves into aspects of processing and reviews best practices in processing rice and wheat, pulses, oilseeds and millets. The book discusses value addition methods and products of grains, waste and by-product utilization, and biofuel production from grains. These discussions outline equipment and machinery needed, different methods of operations for different grains, and advances in grain processing as well as grain waste and by-product utilization.

Chapters includes numerical problems, principles, design, illustrations and common questions to aid in understanding.




  • Presents different methods of operations, along with updates on the types of grains and latest advances in grain processing
  • Explores grain waste, by-product utilization and biofuel production from grains
  • Covers all the unit operations followed in grains, theory and principle, equipment/machinery for each unit operation
Tartalomjegyzék:
1. Introduction2. Structure and composition of food grains3. Engineering properties of grains4. Cleaning and grading5. Drying6. Storage7. Milling8. Handling and transportation9. Unit operations in Rice processing10. Unit operations in Wheat processing11. Unit operations in Pulses processing12. Unit operations in Oilseeds processing13. Unit operations in Millets processing14. Unit operations in Pseudo cereals and heritage grains processing15. Value addition- Grains16. Grain waste and By-product Utilization17. Biofuel production from grains