
Traditional Foods
Impact on Gut Health
Sorozatcím: Sustainable Industrial and Environmental Bioprocesses;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 115.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 640 Ft off)
- Discounted price 46 561 Ft (44 344 Ft + 5% áfa)
58 201 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. július 11.
- ISBN 9781032846378
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem270 oldal
- Méret 234x156 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 23 Illustrations, black & white; 1 Halftones, black & white; 22 Line drawings, black & white; 13 Tables, black & white 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Traditional Foods: Impact on Gut Health delves into the profound influence of traditional foods and dietary interventions on gut health, immune modulation, and disease prevention.
TöbbHosszú leírás:
Traditional Foods: Impact on Gut Health delves into the profound influence of traditional foods and dietary interventions on gut health, immune modulation, and disease prevention. This comprehensive book unites ancient culinary wisdom with contemporary scientific advancements, presenting a detailed exploration of traditional food practices, their phytochemical properties, and their profound impact on digestive and overall health.
Drawing from a multidisciplinary perspective, chapters traverse diverse topics, such as the historical and nutritional value of traditional foods, the gut health benefits of millets, phytochemicals and their chemistry, the dynamic interplay of fermented foods and microbiomes, and strategies for food allergy management. Special emphasis is placed on critical health concerns, including gut-associated cancers, liver disorders, leaky gut syndrome, and the emerging roles of biopolymers in cancer treatment.
By integrating state-of-the-art research with historical practices, this volume serves as an invaluable resource for researchers, health professionals, and anyone intrigued by the science of food and health. Real-world case studies, illustrative examples, and cutting-edge insights offer a bridge between cultural heritage and modern medicine, showcasing the transformative power of food as medicine.
TöbbTartalomjegyzék:
Importance of Traditional Foods Phytochemicals Chemistry and its Benefits Significance of millets in gut health Traditional Fermented Foods: Microbes, Fermentation Processes, and Impact on Health Food allergies and their management Leaky gut syndrome and sensitivities toward specific food Gut associated Cancers and traditional foods Liver Associated Disorders and Gut-Friendly Food Role of biopolymer in cancer treatment Immunomodulation by dietary interventions
Több
Traditional Foods: Impact on Gut Health
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
58 201 Ft