A termék adatai:
ISBN13: | 9781510771529 |
ISBN10: | 1510771522 |
Kötéstípus: | Puhakötés |
Terjedelem: | 248 oldal |
Méret: | 228x190x20 mm |
Súly: | 840 g |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | Color photographs throughout |
633 |
Témakör:
The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook
Fast & Flavorful Recipes Made Vegan
Kiadó: Skyhorse
Megjelenés dátuma: 2023. augusztus 31.
Kötetek száma: Trade Paperback
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 20.00
GBP 20.00
Az Ön ára:
8 211 (7 820 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 15% (kb. 1 449 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Rövid leírás:
100 plant-based recipes made with just a handful of ingredients!
Hosszú leírás:
100 plant-based recipes made with just a handful of ingredients!
&&&160;
Five ingredients. That&&&39;s all you need to make a fast, flavourful, foundational recipe. The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook shows you how to take five simple ingredients and transform them into delicious plant-based dishes for any occasion.
&&&160;
All recipes use just five core ingredients such as pasta, beans, legumes, squash, and mushrooms, making it easy to find dishes based on your favourite food, what you have on hand, or what you&&&39;re craving. Five-ingredient recipes include:
&&&160;
Five ingredients. That&&&39;s all you need to make a fast, flavourful, foundational recipe. The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook shows you how to take five simple ingredients and transform them into delicious plant-based dishes for any occasion.
&&&160;
All recipes use just five core ingredients such as pasta, beans, legumes, squash, and mushrooms, making it easy to find dishes based on your favourite food, what you have on hand, or what you&&&39;re craving. Five-ingredient recipes include:
- Sun-dried tomato pasta with corn
- Ravioli in ginger-fennel broth
- Thai basil chickpea salad
- Creamy Dijon chickpeas &&&&160;mushrooms
- Saffron butternut squash confit lentil bowl
- White acorn squash in charred fennel-tomato broth
- Tahini-miso shiitake broth
- Warm mushroom &&&&160;frisée salad
- Beet ricotta dumplings with dilly yogurt
- Mango cauliflower curry