The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook: Fast & Flavorful Recipes Made Vegan
 
A termék adatai:

ISBN13:9781510771529
ISBN10:1510771522
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:248 oldal
Méret:228x190x20 mm
Súly:840 g
Nyelv:angol
Illusztrációk: Color photographs throughout
633
Témakör:

The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook

Fast & Flavorful Recipes Made Vegan
 
Kiadó: Skyhorse
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: Trade Paperback
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 20.00
Becsült forint ár:
9 660 Ft (9 200 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

8 211 (7 820 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 15% (kb. 1 449 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Rövid leírás:

100 plant-based recipes made with just a handful of ingredients!

Hosszú leírás:
100 plant-based recipes made with just a handful of ingredients!
&&&160;
Five ingredients. That&&&39;s all you need to make a fast, flavourful, foundational recipe. The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook shows you how to take five simple ingredients and transform them into delicious plant-based dishes for any occasion.
&&&160;
All recipes use just five core ingredients such as pasta, beans, legumes, squash, and mushrooms, making it easy to find dishes based on your favourite food, what you have on hand, or what you&&&39;re craving. Five-ingredient recipes include:
  • Sun-dried tomato pasta with corn
  • Ravioli in ginger-fennel broth
  • Thai basil chickpea salad
  • Creamy Dijon chickpeas &&&&160;mushrooms
  • Saffron butternut squash confit lentil bowl
  • White acorn squash in charred fennel-tomato broth
  • Tahini-miso shiitake broth
  • Warm mushroom &&&&160;frisée salad
  • Beet ricotta dumplings with dilly yogurt
  • Mango cauliflower curry
Learn how to make easy, breezy, vegan dishes any day of the week with The Plant-Based 5-Ingredient Cookbook.