
The Oxford Companion to Wine
Sorozatcím: Oxford Companions;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 50.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 531 Ft off)
- Discounted price 22 775 Ft (21 690 Ft + 5% áfa)
25 305 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 5
- Kiadó OUP Oxford
- Megjelenés dátuma 2023. szeptember 14.
- ISBN 9780198871316
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem944 oldal
- Méret 284x230x53 mm
- Súly 3190 g
- Nyelv angol 545
Kategóriák
Rövid leírás:
The Oxford Companion to Wine is an essential reference for both the novice and professional wine lover, written by a vast team of experts. Covering the entire world of wine, it avoids jargon to deliver clear, concise entries on the winemaking process, and practical advice on everything from opening a bottle to finding sustainably produced wines.
TöbbHosszú leírás:
Everything you could possibly want to know about wine, in one fully up-to-date A-Z volume!
The Oxford Companion to Wine is a uniquely comprehensive and in-depth A-Z reference book on every aspect of wine: more than 4,000 entries covering topics from history through geography, geology, soil science, viticulture, winemaking, packaging, academia, technology, and regulations to people and places, tasting, writing, and the language of wine. The system of cross-references takes the reader from one entry to another, showing how all these topics are interconnected in the fascinating story of wine in its most traditional and modern forms.
This new fifth edition, which benefits from the knowledge and experience of over one hundred new contributors, all experts in their field or geographical region, is expanded by 272 new entries, and every existing entry has been reviewed, updated, and polished. The text is more international than ever, written for wine lovers of every persuasion, including those who love wine but want to know more in order to increase their enjoyment of this endlessly fascinating liquid, and those who are intent on studying wine, professionally or privately. This is a huge treasure trove of knowledge, for the first time breaking the barrier of one million words, but the alphabetical format and the links between the entries make it easily navigable, and the language, while not shying away from complex science, is intended to open the door to every curious reader looking for answers on every question they have ever wanted to ask about wine.
This encyclopaedic book is remarkably up-to-date.