• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Management of Maintenance and Engineering Syst Systems in the Hospitality Industry 4e

    The Management of Maintenance and Engineering Syst Systems in the Hospitality Industry 4e by Borsenik, FD;

    Sorozatcím: Wiley Service Management Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 142.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        71 866 Ft (68 444 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 187 Ft off)
      • Kedvezményes ár 64 680 Ft (61 600 Ft + 5% áfa)

    71 866 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 4th Edition
    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 1997. szeptember 10.

    • ISBN 9780471141051
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem688 oldal
    • Méret 243x197x40 mm
    • Súly 1318 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk w. figs.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book is an introduction, with a management perspective, to maintenance and engineering for hotel and foodservice managers-in-training.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book is an introduction, with a management perspective, to maintenance and engineering for hotel and foodservice managers-in-training.

    Több