
The Complete Handbook of Poultry
-
14% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 161.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 14% (cc. 11 475 Ft off)
- Kedvezményes ár 70 487 Ft (67 131 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
81 962 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Wiley?Blackwell
- Megjelenés dátuma 2025. március 20.
- ISBN 9781119765189
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 282x221x19 mm
- Súly 1028 g
- Nyelv angol 672
Kategóriák
Hosszú leírás:
Authoritative reference on the rearing, breeding, feeding, and keeping of multiple species of poultry
The Complete Handbook of Poultry is an authoritative reference on poultry for the practitioner. Responding to the need for a multidisciplinary text, this book will appeal to all fields aligned with rearing, breeding, feeding, and keeping poultry. Example species covered include chickens, ducks, guinea fowl, quail, turkey, and pigeons, with entries on a full range of breeds. Readers will also find entries for relevant farming, medical, descriptive, and industry terms encountered when keeping and treating poultry. Every entry in this Handbook covers the topic in depth and the text is accompanied by up-to-date photographs, and historical images to show the development of poultry breeds.
Written by two highly qualified authors with significant experience in the field of poultry, The Complete Handbook of Poultry includes information on:
Aspects of the farming of poultry which have developed dramatically in recent years
Production methods, maintenance practices, and poultry stocks
The aims of the commercial poultry industry, exhibition poultry fanciers, and garden poultry keepers
Genetics and diversity in global poultry production and sustainable poultry production
With its scope and depth of coverage, The Complete Handbook of Poultry is an essential reference text for a wide range of audiences, including smallholders, feed producers, farmers, agriculturists, veterinarians, and industrial scientists. The text is also highly applicable for courses on animal science, husbandry, food science, and agriculture.