The Book of Pintxos: Discover the Legendary Small Bites of Basque Country
 
A termék adatai:

ISBN13:9781579659875
ISBN10:157965987X
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:312 oldal
Méret:241x190 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: 75-100 photographs
698
Témakör:

The Book of Pintxos

Discover the Legendary Small Bites of Basque Country
 
Kiadó: Artisan
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 25.00
Becsült forint ár:
12 075 Ft (11 500 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

10 264 (9 775 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 15% (kb. 1 811 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

For the first time ever, the recipes for pintxos-the small savory and sweet dishes found in bars in Basque Country-are gathered to present the definitive bible on this significant food of Basque culture, along with the history and people who created them, written by award-winning author Marti Buckley.

Nestled in the nine square blocks of Old Town in San Sebastian, Spain, is a culinary tradition unlike any other in the world: the pintxo. Ranging from a simple anchovy-and-pepper toothpick skewer to a decadent layered cheese, quince, and walnut spread on toast, pintxos are impressive, well thought-out dishes, distilling ingredient know-how and creative cooking techniques into one or a few bites. Bar owners take pride in their pintxo recipes, which are often closely protected and passed down through generations. In the first authoritative book on this subject, author and Basque transplant Marti Buckley defines what makes a pintxo, traces its history back several decades, and shares the recipes so home cooks can authentically recreate these tiny morsels in their own kitchens. Through 100 recipes, bar profiles, histories, and vivid photographs, The Book of Pintxos unlocks a window into this dynamic Basque food culture for curious eaters everywhere.