• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    The Bloomsbury Handbook of Indian Cuisine

    The Bloomsbury Handbook of Indian Cuisine by Sen, Colleen Taylor; Bhattacharyya, Sourish; Saberi, Helen;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 39.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        20 238 Ft (19 275 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 048 Ft off)
      • Discounted price 16 191 Ft (15 420 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Academic
    • Megjelenés dátuma 2024. augusztus 22.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9781350359932
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem448 oldal
    • Méret 244x168x26 mm
    • Súly 762 g
    • Nyelv angol
    • 631

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This reference work covers the cuisine and foodways of India in all their diversity and complexity, including regions, personalities, street foods, communities and topics that have been often neglected.

    The book starts with an overview essay situating the Great Indian Table in relation to its geography, history and agriculture, followed by alphabetically organized entries. The entries, which are between 150 and 1,500 words long, combine facts with history, anecdotes, and legends. They are supplemented by longer entries on key topics such as regional cuisines, spice mixtures, food and medicine, rites of passages, cooking methods, rice, sweets, tea, drinks (alcoholic and soft) and the Indian diaspora. This comprehensive volume illuminates contemporary Indian cooking and cuisine in tradition and practice.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Opening Essay -- Situating the Indian Table: Geography, History & Agriculture
    Technical Notes -- Overview of the Book and the Organisation of its Contents.
    Listing of Ingredients
    Alphabetically organized entries (indicative lists given below)
    Contributor Bios
    Bibliography
    Index

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Bloomsbury Handbook of Indian Cuisine

    The Bloomsbury Handbook of Indian Cuisine

    Sen, Colleen Taylor; Bhattacharyya, Sourish; Saberi, Helen; (ed.)

    20 238 Ft

    next