
The Biotechnology of Malting and Brewing
Sorozatcím: Cambridge Studies in Biotechnology; 1;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 53.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 5 365 Ft off)
- Kedvezményes ár 21 459 Ft (20 437 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
26 823 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma New ed
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 1991. augusztus 29.
- ISBN 9780521395533
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem184 oldal
- Méret 227x153x14 mm
- Súly 280 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based.
TöbbHosszú leírás:
Now available in paperback for the first time, this book gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based. There are chapters about barley and the malting of grain, about water, hops, and yeasts and bacteria as well as descriptions of fermentation and post-fermentation processes. The techniques of production of high-quality beers are also described. The whole description is placed within a biotechnological content: modern developments and the wider significance of the bacteria that commonly contaminate beer are carefully examined.
"This book is not a guide to beer making, but rather, details the scientific principles involved. Microbiologists and biochemists interested in fermentation industries will find the discussions of the preparations of malt and wort useful." Journal of the American Chemical Society
Tartalomjegyzék:
Preface; Abbreviations list; 1. Introduction; 2. Barley - the key material; 3. Malt - a package of enzymes and food substances; 4. Water - its function in brewing; 5. Sweet wort production; 6. Hops and wort boiling; 7. Yeasts and brewery bacteria; 8. Fermentation - the fundamental process; 9. Post-fermentation treatments; Conversions list; Index.
Több