
Taking the Fear out of Eating
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 31.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 138 Ft off)
- Kedvezményes ár 12 551 Ft (11 954 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 689 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma New ed
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 1992. szeptember 25.
- ISBN 9780521437288
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem312 oldal
- Méret 229x154x20 mm
- Súly 425 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 20 b/w illus. 9 tables 0
Kategóriák
Rövid leírás:
An authoritative, scientifically-based guide for anyone who wants to find out the truth about food and nutrition.
TöbbHosszú leírás:
Nutrition has become a hot topic, in the media as well at the market place. But how much of the information given to the consumer is hype and how much is accurate? In Taking the Fear out of Eating, published in 1993, two established scientists have distilled the information from thousands of scientific studies into a succinct, easily read description of what is known, what is merely suspected and, equally important, what is not known, about nutrition and how food choices might affect health. The book takes a hard look at both sides of the controversy about the connection between food and health, with particular emphasis on diet and the chronic diseases of cancer and heart disease. Food is, of course, essential to our survival but our food supply is often portrayed as dangerous - loaded with additives, pesticides, salt, sugar, fat and cholesterol. Taking the Fear out of Eating puts these topics into perspective in an authoritative and entertaining manner. It is not intended as a 'self-help' book but rather as a means to make the reader a participating partner with health professionals.
'This book is bound to enrage self-styled health gurus and the 'food police' who will see the authors as apologists for the food industry. However, other readers may well appreciate the message that there is little scientific evidence to suggest that guilt, fear and suspicion ought to shape our attitudes to food.' Susan Aldridge, New Scientist
Tartalomjegyzék:
Preface; Introduction 'What are we supposed to eat?'; Part I. Deciding What to Have for Dinner: 1. Meeting nutrient needs from food: the simple nutrition truths; 2. Alternative eating styles - the vegetarian diet; Part II. The Nutrients: What They Do: 3. Extracting nutrients from food: digestion and absorption; 4. The major nutrients - carbohydrate, fat and protein; 5. Vitamins; 6. Minerals; 7. Fiber: a nutritional enigma; Part III. Foods: 8. Conventional versus 'organic' food production methods: assessment of cost-to-benefit ratio; 9. Food laws: avoiding the chicanery of yesteryears; 10. Food processing and additives: between farm and table; 11. Foods with reputations - the good, the bad and the ugly; Part IV. Nutrition and Health: 12. What nutrition can and cannot do for you; 13. Weight control; 14. Diet and heart disease; 15. Diet and cancer; 16. Nutrition, chronic diseases and the quality of life; Index.
Több