• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Sustainable Aquafeeds: Technological Innovation and Novel Ingredients

    Sustainable Aquafeeds by Lorenzo, Jose M.; Simal-Gandara, Jesus;

    Technological Innovation and Novel Ingredients

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 105.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        53 140 Ft (50 610 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 628 Ft off)
      • Discounted price 42 512 Ft (40 488 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This book explores the present and future evolution of aquaculture feeds, explaining the current challenges and considering how advances in technologies and ingredients can produce aquafoods for the increasing world population.

    Több

    Hosszú leírás:

    Aquaculture, the youngest, fastest-growing, and most dynamic protein-producing industry, has the key advantage of efficient use of feed that allows farmed fish to be competitively priced compared with terrestrial proteins. Sustainable Aquafeeds: Technological Innovation and Novel Ingredients explores the present and future evolution of feeds, explains the current challenges for aquaculture, and considers how advances in technologies and ingredients can produce aquafoods for the increasing world population.


    International contributors to this book provide state-of-the-art information on the profile of the aquafeed industry, including factors affecting supplies and prices of key ingredients for aquafeed production. An entire set of chapters covers the scientific advances and feed industry initiatives in accordance with modern consumer trends, updating readers on the most promising strategies. These include the use of novel ingredients for nutrient supplementation and the enhancement of their use by genetic selection.


    The authors hope to inspire a collaboration of NGOs, researchers, and private partnerships to replace wild-caught ingredients by accelerating and supporting the scaling of innovative, alternative, aquaculture feed ingredients, including bacterial meals, plant-based proteins, algae, and yeast.

    Több

    Tartalomjegyzék:


    1. Antibiotics in aquaculture systems: effects on environment and human health. .2. Use of alternative ingredients and probiotics in aquafeeds formulation. 3. The potential of invasive alien fish species as novel aquafeed ingredients. 4. New trends in aquafeed formulation and future perspectives: inclusion of antioxidants from marine environment. 5. Plant and novel aquafeed ingredient impact on fish performance and waste excretion. 6. The real meaning of ornamental fish feeds in the modern society: the last frontier of pet nutrition? 7. Life Cycle Assessment for a sustainable improvement of the aquaculture systems. 8. Innovative protein sources in aquafeed. 9. Fish oil sparing and alternative lipid sources in aquafeeds. 10. Enhancing feed utilization in cultured fish: a multilevel task. 11. Feed industry initiatives: probiotics, prebiotics and synbiotics.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sustainable Aquafeeds: Technological Innovation and Novel Ingredients

    Sustainable Aquafeeds: Technological Innovation and Novel Ingredients

    Lorenzo, Jose M.; Simal-Gandara, Jesus; (ed.)

    53 140 Ft

    next