• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Seafood Biochemistry

    Seafood Biochemistry by Gore, Sandeep; Ghosh, Subal Kumar;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 140.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 090 Ft (65 800 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 909 Ft off)
      • Kedvezményes ár 62 181 Ft (59 220 Ft + 5% áfa)

    69 090 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Delve Publishing
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 30.

    • ISBN 9781779563729
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem255 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Examining the intricate biochemistry underpinning seafood quality and safety, this work delves into composition, post-harvest shifts, allergenic factors, toxin regulation, and waste management. Bridging scientific research with industry practices, it offers key insights for experts and researchers.

    Több

    Hosszú leírás:

    The comprehensive book Seafood Biochemistry explores the diverse biochemical processes that guarantee the nutritional value, safety, and quality of seafood products. The book covers important topics like seafood composition, post-harvest biochemical changes, seafood quality assessment, seafood processing technologies, seafood allergenicity, biogenic amines, seafood toxins, seafood waste utilization, and advancements in seafood processing technologies. This book offers a deep understanding of the various chemical processes that affect the biochemical quality of seafood, making it a valuable resource for researchers, food technologists, and industry professionals. It serves as a link between the fish sector and the scientific community, providing vital information and promoting a deeper comprehension of the subject at hand.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    • Chapter 1 Introduction to Seafood Biochemistry
    • Chapter 2 Composition of Seafood
    • Chapter 3 Post-Harvest Biochemical Changes in Seafood
    • Chapter 4 Quality Assessment of Seafood
    • Chapter 5 Processing Technologies for Seafood
    • Chapter 6 Nutritional Value and Health Benefits of Seafood
    • Chapter 7 Allergenicity of Seafood
    • Chapter 8 Biogenic Amines in Seafood
    • Chapter 9 Seafood Toxins
    • Chapter 10 Seafood Waste Utilization
    • Chapter 11 Advances in Seafood Processing Technologies

    Több