
Seafood Biochemistry
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 140.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 909 Ft off)
- Kedvezményes ár 62 181 Ft (59 220 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
69 090 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Delve Publishing
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 30.
- ISBN 9781779563729
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem255 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 666 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Examining the intricate biochemistry underpinning seafood quality and safety, this work delves into composition, post-harvest shifts, allergenic factors, toxin regulation, and waste management. Bridging scientific research with industry practices, it offers key insights for experts and researchers.
TöbbHosszú leírás:
The comprehensive book Seafood Biochemistry explores the diverse biochemical processes that guarantee the nutritional value, safety, and quality of seafood products. The book covers important topics like seafood composition, post-harvest biochemical changes, seafood quality assessment, seafood processing technologies, seafood allergenicity, biogenic amines, seafood toxins, seafood waste utilization, and advancements in seafood processing technologies. This book offers a deep understanding of the various chemical processes that affect the biochemical quality of seafood, making it a valuable resource for researchers, food technologists, and industry professionals. It serves as a link between the fish sector and the scientific community, providing vital information and promoting a deeper comprehension of the subject at hand.
TöbbTartalomjegyzék:
- Chapter 1 Introduction to Seafood Biochemistry
- Chapter 2 Composition of Seafood
- Chapter 3 Post-Harvest Biochemical Changes in Seafood
- Chapter 4 Quality Assessment of Seafood
- Chapter 5 Processing Technologies for Seafood
- Chapter 6 Nutritional Value and Health Benefits of Seafood
- Chapter 7 Allergenicity of Seafood
- Chapter 8 Biogenic Amines in Seafood
- Chapter 9 Seafood Toxins
- Chapter 10 Seafood Waste Utilization
- Chapter 11 Advances in Seafood Processing Technologies