
River Cottage Great Pies
pasties, puds and more
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 22.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 447 Ft off)
- Discounted price 9 687 Ft (9 225 Ft + 5% áfa)
11 134 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing
- Megjelenés dátuma 2024. szeptember 26.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781526639172
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 244x182x28 mm
- Súly 873 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Fully illustrated with photographs throughout 649
Kategóriák
Hosszú leírás:
With an introduction from Hugh Fearnley-Whittingstall
The golden crust of a warming pie.
The flaky first bite into a Cornish pasty.
The soft, moreish encasing of a suet pudding.
Pastry is the key to the comforting, homely dishes that we all know and love.
In River Cottage Great Pies, Gelf Alderson gives every home cook the tools to reach the heights of pastry greatness with 80 achievable, delicious recipes for every occasion.
With a foundational chapter to build your confidence in the kitchen with core recipes for the most popular pastries - including shortcrust, puff and rough puff, hot water, filo, suet, choux and sweet pastries - these become the basis for your pastry-laden masterpieces. And if you don't have time to make pastry from scratch, don't despair - all the recipes are just as achievable and delicious with shop-bought varieties too.
The chapters that follow give you every kind of pie you could ever hope for, including Veggie Pies, Open Pies and Tarts, Saucy Pies, Raised Pies, Pasties and Sweet Stuff. Here, you'll find recipes for crowd-pleasing classics, from the ultimate quiche and a traditional beef and ale pie, to the much-loved River Cottage pork pie, and even custard tarts.
Whether you need small bites for a buffet or a show-stopping centrepiece for your meal, Great Pies has you covered with reliable recipes for sweet and savoury treats of all kinds, including spanakopita, chicken balti pie and plum, raspberry and hazelnut meringue pie, all rounded out with a chapter on the perfect pie accompaniments - sauces, gravies and custards - so you have everything you need to enjoy mouthwateringly excellent pies time and time again.
Tartalomjegyzék:
Introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall
Pastry: core pastry recipes and wholemeal flour alternatives
Veggie pies
Open pies and tarts
Saucy pies
Raised pies
Pasties
Sweet stuff
Gravies, sauces and custards