• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Regional Cuisines of Medieval Europe: A Book of Essays

    Regional Cuisines of Medieval Europe by Adamson, Melitta Weiss;

    A Book of Essays

    Sorozatcím: Garland Medieval Casebooks;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 160.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        80 976 Ft (77 120 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 195 Ft off)
      • Kedvezményes ár 64 781 Ft (61 696 Ft + 5% áfa)

    80 976 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.

    Több

    Hosszú leírás:

    Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.

    "Regional Cuisines of Medieval Europe is certainly a useful volume, especially at a time when regionality in food is becoming increasingly important." -- Barbara Santich, Gastronimica
    "The reader learns not only about regional cuisines but is also rewarded with insights into the study of cuisine." -- Barbara Santich, Gastronimica
    "...this volume present a thorough and detailed discussion of the regional differences in medieval cuisine and the influence of geographical, religious, and social factors upon culimary traditions." -- Book Reviews January 2003

    Több

    Tartalomjegyzék:

    IntroductionChapter 1: The Classical World Melitta Weiss Adamson 2. Medieval Britain Constance B. Hieatt Chapter 3. Medieval France A. Northern France Terence Scully B. Southern France Carole Lambert Chapter 4. A. Medieval Italy Simon Varey B. Medival Sicily Habeeb Salloum Chapter 5. Medieval Spain Rafael Chabran Chapter 6. Medieval Germany Melitta Weiss Adamson The Low Countries in the Fifteenth and Sixteenth Centuries Johanna Maria van Winter Bibliography

    Több