
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 160.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 195 Ft off)
- Kedvezményes ár 64 781 Ft (61 696 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
80 976 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2002. január 25.
- ISBN 9780415929943
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem272 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 660 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.
TöbbHosszú leírás:
Expert food historians provide detailed histories of the creation and development of particular delicacies in six regions of medieval Europe-Britain, France, Italy, Sicily, Spain, and the Low Countries.
"Regional Cuisines of Medieval Europe is certainly a useful volume, especially at a time when regionality in food is becoming increasingly important." -- Barbara Santich, Gastronimica
"The reader learns not only about regional cuisines but is also rewarded with insights into the study of cuisine." -- Barbara Santich, Gastronimica
"...this volume present a thorough and detailed discussion of the regional differences in medieval cuisine and the influence of geographical, religious, and social factors upon culimary traditions." -- Book Reviews January 2003
Tartalomjegyzék:
IntroductionChapter 1: The Classical World Melitta Weiss Adamson 2. Medieval Britain Constance B. Hieatt Chapter 3. Medieval France A. Northern France Terence Scully B. Southern France Carole Lambert Chapter 4. A. Medieval Italy Simon Varey B. Medival Sicily Habeeb Salloum Chapter 5. Medieval Spain Rafael Chabran Chapter 6. Medieval Germany Melitta Weiss Adamson The Low Countries in the Fifteenth and Sixteenth Centuries Johanna Maria van Winter Bibliography
Több