• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Real Pigs: Shifting Values in the Field of Local Pork

    Real Pigs by Weiss, Brad;

    Shifting Values in the Field of Local Pork

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 894 Ft (12 280 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 579 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 315 Ft (9 824 Ft + 5% áfa)

    12 894 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Duke University Press
    • Megjelenés dátuma 2016. augusztus 5.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780822361572
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9780822361381
    • Terjedelem312 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 431 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 37 illustrations
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    In addition to being one of the United States' largest pork producers, North Carolina is home to a developing niche market of pasture-raised pork. In Real Pigs Brad Weiss traces the desire for ""authentic"" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs through the process of breeding, raising, butchering, selling, and preparing pigs raised on pasture for consumption. Drawing on his experience working on Piedmont pig farms and at farmers’ markets, Weiss explores the history, values, social relations, and practices that drive the pasture-raised pork market. He shows how pigs in the Piedmont become imbued with notions of authenticity, illuminating the ways the region's residents understand local notions of place and culture. Full of anecdotes and interviews with the market's primary figures, Real Pigs reminds us that what we eat and why have implications that resonate throughout the wider social, cultural, and historical world.
    "

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface vii

    Acknowledgments xiii

    Introduction 1

    1. Pigs on the Ground 21
    Profile: Eliza MacLean
    Profile: John O'Sullivan

    2. Pigs in a Local Place 59
    Profile: Sarah Blacklin
    Profile: Jennifer Curtis

    3. Heritage, Hybrids, Breeds, and Brands 107
    Profile: Will Cramer
    Profile: Ross Flynn

    4. Pigs in Parts 155
    Profile: Kevin Callaghan

    5. A Taste for Fat 187
    Profile: Vimala Rajendran
    Profile: Sam Suchoff

    6. Farm to Fork, Snout to Tail 219

    Conclusion. Authentic Connections 243

    Notes 255

    References 265

    Index 277

    Több