• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Real Pigs ? Shifting Values in the Field of Local Pork: Shifting Values in the Field of Local Pork

    Real Pigs ? Shifting Values in the Field of Local Pork by Weiss, Brad;

    Shifting Values in the Field of Local Pork

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 27.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        14 165 Ft (13 491 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 833 Ft off)
      • Discounted price 11 332 Ft (10 793 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó MD ? Duke University Press
    • Megjelenés dátuma 2016. augusztus 5.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9780822361572
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem277 oldal
    • Méret 229x152x17 mm
    • Súly 438 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 37 illustrations
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    In Real Pigs Brad Weiss traces the desire for creating "authentic" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs as they breed, raise, butcher, market, sell, and prepare their pasture-raised hogs for consumption.

    Több

    Hosszú leírás:

    In addition to being one of the United States' largest pork producers, North Carolina is home to a developing niche market of pasture-raised pork. In Real Pigs Brad Weiss traces the desire for "authentic" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs through the process of breeding, raising, butchering, selling, and preparing pigs raised on pasture for consumption. Drawing on his experience working on Piedmont pig farms and at farmers’ markets, Weiss explores the history, values, social relations, and practices that drive the pasture-raised pork market. He shows how pigs in the Piedmont become imbued with notions of authenticity, illuminating the ways the region's residents understand local notions of place and culture. Full of anecdotes and interviews with the market's primary figures, Real Pigs reminds us that what we eat and why have implications that resonate throughout the wider social, cultural, and historical world.


    "Because each example of food-centered action is fraught with contradictions, ambiguities and paradoxes, Weiss’s descriptions are appropriately rich and multidimensional to portray those complexities. . . . Brad Weiss invites us to hear the voices of the people involved from all directions."

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Real Pigs ? Shifting Values in the Field of Local Pork: Shifting Values in the Field of Local Pork

    Real Pigs ? Shifting Values in the Field of Local Pork: Shifting Values in the Field of Local Pork

    Weiss, Brad;

    14 165 Ft

    next