• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Quick Breads

    Quick Breads by Ojakangas, Beatrice;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 11.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        6 068 Ft (5 779 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 214 Ft off)
      • Discounted price 4 854 Ft (4 623 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma First edition
    • Kiadó MP ? University Of Minnesota Press
    • Megjelenés dátuma 2003. április 2.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9780816642281
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem128 oldal
    • Méret 178x127x8 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Scrumptious breads perfect for today’s busy cook

    Easy and delicious quick breads are perfect for adding that special something to an otherwise dull meal. Renowned baker Beatrice Ojakangas presents more than sixty tasty and inventive recipes, including hearty Cheddar Apple Bread, Sour Cream Cinnamon Coffee Cake, and Hot Pepper and Bacon Corn Bread. She also serves up quick versions of such classics as aromatic Herbed Irish Soda Bread, German Stollen, Scandinavian Julekage, and the sweetly perfumed Italian Panettone.

    Quick breads require no kneading or rising, and most can be assembled in ten to fifteen minutes. Ojakangas provides recipes for tea breads, fruit and nut breads, sticks and rolls, coffee cakes, and holiday breads. An added bonus is her selection of recipes for spreads—flavored butters and cream cheeses—to enhance the taste of quick breads. With easy-to-follow directions and helpful hints, this is a cookbook for novice and expert bakers alike.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Quick Breads

    Quick Breads

    Ojakangas, Beatrice;

    6 068 Ft

    next