
Public Health Nutrition in Developing Countries
Volume I
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 215.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 881 Ft off)
- Discounted price 97 930 Ft (93 267 Ft + 5% áfa)
108 811 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2025. március 17.
- ISBN 9781032840727
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem884 oldal
- Méret 229x152 mm
- Nyelv angol 696
Kategóriák
Rövid leírás:
This book explores the intersection of nutrition and public health to analyze the impact of dietary choices on communities and individuals. It details evidence-based strategies, global health challenges, and nutrition-sensitive issues to cover the important aspects of nutrition.
TöbbHosszú leírás:
- Nutrition epidemiology for developing countries
- Nutrition care of adolescents
- Dual nutrition burden in women
- Severe Acute Malnutrition (SAM)
- Nutrition for the elderly
Print edition not for sale in South Asia (India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Pakistan or Bhutan)
TöbbTartalomjegyzék:
Foreword
Preface
List of Contributors
1. Investing in nutrition: Central to sustainable development
2. Principles of epidemiology and epidemiological methods
3. Nutrition epidemiology for developing countries
4. Measuring undernutrition and overnutrition in children
5. Undernutrition in children: Significance, current situation, determinants, programme principles and intervention package
6. Essential newborn health and nutrition care: Emerging and evolving interventions and program scenario: Global and India
7. Nutrition care of term, preterm and sick newborns
8. Optimal infant and young child feeding
9. Protection, promotion and support to breastfeeding
10. Optimal neonatal nutrition and care: Early and exclusive breastfeeding and human milk banking support system
11. Complementary feeding: Programme design framework, implementation and measuring progress
12. Infant and young child feeding: Tracking development in policy, community-based program strategy and emerging lessons for future direction in LMICs
13. Nutrition care in the first year of life: Significance, key experiences and emerging lessons in preventing growth faltering and promoting ?catch up? growth
14. Severe Acute Malnutrition (SAM): Community and facility-based management
15. Prevention and management of overweight and obesity in children
16. Nutrition care of adolescents: Crucial for optimum growth, development and intergenerational health
17. Improving women?s nutrition: Critical for breaking the life cycle of malnutrition
18. Dual nutrition burden in women
19. Nutrition for the elderly
Több