
Pearl Millet
Properties, Functionality and its Applications
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 110.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 134 Ft off)
- Discounted price 44 537 Ft (42 416 Ft + 5% áfa)
55 671 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2020. március 20.
- ISBN 9780367354862
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem190 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 426 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 19 Illustrations, black & white; 11 Tables, black & white 88
Kategóriák
Rövid leírás:
Pearl millet is mainly used for animal and poultry feed. It is the principal source of energy, protein, vitamins, and minerals. This book covers all recent research about the pearl millet and focuses on improving the property and shelf life of flour and their uses in various food products.
TöbbHosszú leírás:
Pearl millet is mainly used for animal and poultry feed. It is the principal source of energy, protein, vitamins, minerals and contains many phenolic compounds, which are a good source of natural antioxidants. Pearl millet is a rich source of bioactive compounds and contains phytates and polyphenols. Owing to high nutritional and phytochemical properties, it has gained considerable attention as a botanical dietary supplement in many functional foods. Pearl Millet: Properties, Functionality and Its Applications provides comprehensive knowledge on nutritional and non-nutritional aspects of pearl millet. It covers recent research on pearl millet and provides information to improve the property and shelf life of flour, as well as the starch, and their uses in various food products.
Features:
- Reviews structure, functional and antioxidant properties in pearl millet flour
- Deals with the latest developments in modification of native starch
- Provides information in enhancing shelf life and its utilization in phytochemical-rich product development
- Covers updated information for grain science professionals and food technologists
Tartalomjegyzék:
Chapter 1 Pearl Millet: A Drought Arrested Crop Chapter 2 Shelf Life Enhancement of Pearl Millet Flour Chapter 3 Phytochemicals and Antioxidant Properties in Pearl Millet: A Cereal Grain with Potential Applications Chapter 4 Effects of Different Milling Processes on Pearl Millet Chapter 5 Starch: Structure, Properties and Applications Chapter 6 Impact of Different Modifications on Starch Properties Chapter 7 Biotechnological Applications for Improvement of the Pearl Millet Crop Chapter 8 Biofortification and Medicinal Value of Pearl Millet Flour Chapter 9 Product Formulations
Több
Pearl Millet: Properties, Functionality and its Applications
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
55 671 Ft