• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Organic Chemistry of Enzyme-Catalyzed Reactions, Revised Edition

    Organic Chemistry of Enzyme-Catalyzed Reactions, Revised Edition by Silverman, Richard B.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 109.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        46 237 Ft (44 036 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 247 Ft off)
      • Kedvezményes ár 36 990 Ft (35 229 Ft + 5% áfa)

    46 237 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    The Organic Chemistry of Enzyme-Catalyzed Reactions is not a book on enzymes, but rather a book on the general mechanisms involved in chemical reactions involving enzymes. An enzyme is a protein molecule in a plant or animal that causes specific reactions without itself being permanently altered or destroyed.

    This is a revised edition of a very successful book, which appeals to both academic and industrial markets.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Enzymes as Catalysts
    Group Transfer Reactions: Hydrolysis, Amination, Phosphorylation
    Reduction and Oxidation
    Monooxygenation
    Dioxygenation
    Substitutions
    Carboxylations
    Decarboxylation
    Isomerizations
    Eliminations and Additions
    Aldol and Claisen Reactions and Retroreactions
    Formylations, Hydroxymethylations, and Methylations
    Rearrangements
    Appendix I Enzyme Kinetics
    Appendix II Problems and Solutions

    Több