• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Nutrition Research: Concepts & Applications: Concepts & Applications

    Nutrition Research: Concepts & Applications by Drummond, Karen Eich; Reyes, Alison;

    Concepts & Applications

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 74.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        36 519 Ft (34 780 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 652 Ft off)
      • Kedvezményes ár 32 867 Ft (31 302 Ft + 5% áfa)

    36 519 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma PAP/PSC ST
    • Kiadó Jones & Bartlett Learning
    • Megjelenés dátuma 2017. február 23.

    • ISBN 9781284101539
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem502 oldal
    • Méret 250x150x15 mm
    • Súly 1021 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Nutrition Research: Concepts amp Applications is written for nutrition students in undergraduate and graduate programs who are beginning to develop the skills necessary to become knowledgeable research consumers, conduct and document research projects, and understand how to use research findings in practice. The first text of its kind to clearly explain each section of a research paper to students who are new at the process, this title outlines how to read and analyze research by learning concepts, such as sampling design or relative risk, and then seeing these abstract ideas brought to life in actual research articles. Students also apply these concepts in Application Questions and Critical Thinking Exercises in which they write abstracts, answer questions about evidenced-based study data, or use a checklist to critique a study. Students also learn the nuts and bolts of searching databases for appropriate articles, using systematic reviews such as the Academy of Nutrition and Dietetics

    Több