• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutrition and HealthTopics and Controversies: Topics and Controversies

    Nutrition and HealthTopics and Controversies by Bronner, Felix;

    Topics and Controversies

    Sorozatcím: Modern Nutrition; 9;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        88 567 Ft (84 350 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 713 Ft off)
      • Kedvezményes ár 70 854 Ft (67 480 Ft + 5% áfa)

    88 567 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 1995. augusztus 16.

    • ISBN 9780849378492
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 640 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 26 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Nutrition and Health: Topics and Controversies explores in detail the relationship between diet, nutritional status, and disease, and evaluates nutritional practices intended to minimize the incidence of and slow the progress of major chronic illnesses

    Több

    Hosszú leírás:

    Nutrition and Health: Topics and Controversies explores in detail the relationship between diet, nutritional status, and disease, and evaluates nutritional practices intended to minimize the incidence of and slow the progress of major chronic illnesses. National trends in nutritional awareness and the resulting changes in consumer behavior are discussed. Unlike other books on this subject, the authors take a stand on controversial issues in the field and document their positions with scientific data. Nutrients such as calcium, vitamin E, selenium, and antioxidants, their importance in overall nutrition, and their role in specific diseases are covered. Expertise in nutritional science is not required to gain the highly practical information in this book.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Trends in American Dietary Patterns: Research Issues and Policy Implications. Controversies in Changing Dietary Behavior. Nutrition in Cancer Prevention and Adjuvant Therapy. Cholesterol and Cardiovascular Disease: How Can Nutrition Help? Calcium Nutrition and Osteoporosis. Calcium and the Myocardium: What Can Nutrition Do? Vitamin E: Do We Need It? Selenium: Do We Dare Neglect It? Antioxidants and Atherosclerosis. Index.

    Több