• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Mycotoxins: From field to feed

    Mycotoxins by Regiane Santos, Schothorst Feed Research;

    From field to feed

    Sorozatcím: Food and Feed Safety; 1;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 140.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        59 094 Ft (56 280 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 4 728 Ft off)
      • Kedvezményes ár 54 366 Ft (51 778 Ft + 5% áfa)

    59 094 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Brill | Wageningen Academic
    • Megjelenés dátuma 2025. március 14.

    • ISBN 9789004696310
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem462 oldal
    • Méret 245x170 mm
    • Súly 1149 g
    • Nyelv angol
    • 763

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book guides the reader through the formation of mycotoxins, as well as the influence of climate change. The book also delves into how feed exposes various animal species to these toxins, their negative impacts, and methods to mitigate mycotoxin exposure.

    Több

    Hosszú leírás:

    After nearly 15 years of engaging with farmers, nutritionists, veterinarians, and academia, when mycotoxins were the main focus, it is time to summarize the knowledge based on the realistic risks and inquiries from the field. Mycotoxins: From field to feed brings together experts from around the world to provide a comprehensive understanding of mycotoxins and their potential risks for animal exposure, i.e., animal health and growth performance, covering the effects of mycotoxins in swine, poultry, cattle, fish, horses, and pets. The book discusses ways to prevent mycotoxins contamination in the field, detect them in diets and biological samples, and minimize their negative effects through dietary intervention. And, no less important, the book delves into the impact of climate change on mycotoxin production.

    Több