• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Land- und handgemacht.: Nachhaltig kochen und genießen. Mit 60 Rezepten

    Land- und handgemacht. by Junge, Sebastian; Mecklenburg, Jens;

    Nachhaltig kochen und genießen. Mit 60 Rezepten

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 32.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        13 574 Ft (12 928 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 679 Ft off)
      • Discounted price 12 896 Ft (12 282 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó KJM Buchverlag
    • Megjelenés dátuma 2024. december 1.

    • ISBN 9783961941773
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem220 oldal
    • Méret 255x190 mm
    • Nyelv német
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Schwedens Sternekoch Magnus Nilsson ist der Vorreiter derer, die ausschließlich mit dem kochen, was rund um ihren Wohnort zu ernten, jagen und fischen ist. Sein ehemaliges Restaurant ?Fäviken? in Mittelschweden ist legendär. Eine großstädtische Variante des Ansatzes lebt Sebastian Junge in Hamburg. Vor seinem Restaurant ?Wolfs Junge? gedeiht ein kleines Urban-Gardening-Projekt, vor den Toren der Stadt baut er Gemüse an. Die Saison schreibt die Speisekarte. ?Essen ist ein sozialer und politischer Akt. Wir setzen uns für eine nachhaltige und umweltgerechte Genusskultur ein.? LAND- UND HANDGEMACHT lautet sein Motto, in der Praxis ist es faszinierendes Kochen mit viel Hingabe. Jens Mecklenburg porträtiert den noch jungen Koch und begleitet ihn bei seiner Arbeit. Gemeinsam stellen sie 60 Rezepte für jede Gelegenheit vor, die zeigen, wie Genuss und Nachhaltigkeit zusammenpassen.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Land- und handgemacht.: Nachhaltig kochen und genießen. Mit 60 Rezepten

    Land- und handgemacht.: Nachhaltig kochen und genießen. Mit 60 Rezepten

    Junge, Sebastian; Mecklenburg, Jens;

    13 574 Ft

    next
    0