• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Kutteln, Tripes, Trippa: Die besten Rezepte rund um die Welt

    Kutteln, Tripes, Trippa by Graff, Monika;

    Die besten Rezepte rund um die Welt

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 22.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 332 Ft (8 888 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 467 Ft off)
      • Discounted price 8 866 Ft (8 444 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Hädecke
    • Megjelenés dátuma 2024. december 1.

    • ISBN 9783775006606
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem160 oldal
    • Méret 240x185 mm
    • Nyelv német
    • Illusztrációk zahlr. Farbfotos
    • 659

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Innere Werte - Kutteln weltweitRezepte aus Europa, Asien, Nord- und Südamerika, Gerichte mit alter Tradition und unerwartete Spezialitäten für Kenner und Genießer.Mit einem Vorwort von Sternekoch Vincent Klink.

    Több

    Hosszú leírás:

    Das einstige "Arme-Leute-Essen" zeigt sich hier in überraschenden Kombinationen. Im Süden Deutschlands werden Kutteln traditionell "sauer" zubereitet, in Österreich gehört die Flecksuppe zum kulinarischen Erbe. In Frankreich verwendet man im Norden Cidre und Calvados, gen Süden geben Entenfett, viel Knoblauch, trockener Rosé oder Tomaten und Basilikum den Geschmack. Italien huldigt der Verbindung von "Trippa" mit viel Gemüse, in Brasilien kommen noch Fleisch, spezielle Kräuter und Gewürze in den Kutteltopf. In der Türkei ist die Í?kembe Çorbas? ein Nationalgericht und in China werden Kutteln mit Bambussprossen zu Reis gereicht. Gefüllte Saumägen und Spezialitäten wie Kuttelwurst oder Kuttelsalat sowie passende Beilagen ergänzen das Buch.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Mit Rezepten aus:AlgerienArmenienBrasilienBulgarienChinaDeutschlandDominikanische RepublikFrankreichGriechenlandGroßbritannienItalienLibanonMadagaskarMexicoÖsterreichPeruPolenPortugalSchottlandSchweizSpanienSri LankaTschechienUSATunesienVietnam

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Kutteln, Tripes, Trippa: Die besten Rezepte rund um die Welt

    Kutteln, Tripes, Trippa: Die besten Rezepte rund um die Welt

    Graff, Monika;

    9 332 Ft

    next