• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • The Botanical Bar: 50 Intoxicating Ingredients and Bespoke Cocktails

    The Botanical Bar by Kew, Royal Botanic Gardens,; Linford, Jenny; Clark, Esther;

    50 Intoxicating Ingredients and Bespoke Cocktails

    Sorozatcím: Royal Botanic Gardens, Kew;

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 16.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        8 116 Ft (7 730 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 217 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 899 Ft (6 571 Ft + 5% áfa)

    8 116 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Headline Publishing Group
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 4.

    • ISBN 9781035422258
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem224 oldal
    • Méret 214x156x24 mm
    • Súly 580 g
    • Nyelv angol
    • 693

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A collection of 50 fragrant, floral, fruity and herbal cocktail recipes.

    From anise to yuzu, the natural world provides an astonishing variety of flavours. Created with the Royal Botanic Gardens, Kew, The Botanical Bar is an eclectic exploration of 50 seasonal ingredients and the cocktails they inspire. Mix your own aromatic blends including new twists, old favourites and refreshing non-alcoholic options - from bay negroni and walnut martini to ginger and honey switchel and muscat grape crush.

    Recipes include:
    - Sake and lychee martini
    - Pineapple tepache
    - Grapefruit and basil leaf paloma
    - Mango margarita
    - Cherry amaretto sour
    - Muscat grape crush
    - Tamarind whisky sour
    - Turmeric gold rush
    - Horseradish tomatini
    - Cardamom espresso martini

    Több