
Innovative Food Packaging and Processing Technologies
Present and Future
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 220.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 665 Ft off)
- Discounted price 74 659 Ft (71 104 Ft + 5% áfa)
93 324 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. november 27.
- ISBN 9780323917421
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem690 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 1070 g
- Nyelv angol 658
Kategóriák
Hosszú leírás:
Innovative Food Processing and Packaging Technologies presents updates about some innovative technologies, such as pulsed electric fields, ultraviolet, and radio frequency, but also highlights the research needs for the newest technologies, such as cold plasma. This volume also provides insights about using nanotechnology for food safety and preservation. A special section of the book includes information about novel ingredients, product development, and product and package functionality. The book also includes some of the most recent information regarding packaging technologies and packaging materials and the challenges associated with future food packaging. This book covers the point of view of industry and equipment manufacturers related to novel interventions. The role of the consumer in accepting innovative technologies and products such as 3-D food printing is also presented, making it a unique resource for researchers, graduate students, and professionals in the food industry.
TöbbTartalomjegyzék:
SECTION I: Food Processing
1. Application of PEF in food processing and
2. Ultraviolet light for food and beverage preservation. Exploring the latest advancements and potential challenges
3. Megasonic treatments in food
4. Cold Plasma for food processing applications
5. Progress in radio frequency heating for food
6. Nanotechnology in food safety
SECTION II: Product development and food packaging
7. Edible insects as alternative food: nutrition, safety, sustainability
8. Development of novel ingredients using innovative
9. Novel techniques for food product and packaging prototyping and manufacturing: from blueprints to enhanced functionality
10. Edible films for food packaging and preservation
11. Potential use of microalgae and Amazonian fruit in electrospun nanofibers for the development of innovative food packaging
12. Life Cycle Assessment (LCA) as a tool to evaluate bioplastics as alternatives to petroleum-based plastics in the food industry
SECTION III: Industry and consumer
13. The entrepreneurial process for novel food products and packaging
14. From the leap innovation department to your table: the transfer of novel technologies to the food industry
15. Challenges and Innovations in High Pressure Processing Commercial Implementation
16. 3D printing: at the intersection of social acceptance, participatory research, and specific nutritional benefits

Innovative Food Packaging and Processing Technologies: Present and Future
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 324 Ft