Green Chemistry in Agriculture and Food Production
 
A termék adatai:

ISBN13:9780367254315
ISBN10:036725431X
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:324 oldal
Méret:234x156 mm
Súly:757 g
Nyelv:angol
Illusztrációk: 22 Illustrations, black & white; 8 Illustrations, color; 7 Halftones, color; 22 Line drawings, black & white; 1 Line drawings, color; 30 Tables, black & white
586
Témakör:

Green Chemistry in Agriculture and Food Production

 
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: CRC Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 145.00
Becsült forint ár:
70 035 Ft (66 700 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

56 028 (53 360 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 14 007 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. június 30.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Rövid leírás:

Green chemistry is a vital subject playing a key role in environmental sustainability. Despite its importance, very less has been explored in the past years. This book is a comprehensive compilation of the methods, techniques and strategies used in green chemistry.

Hosszú leírás:

Green chemistry is a vital subject playing a key role in environmental sustainability. Despite its importance, very little has been explored in the past years. This book is a comprehensive compilation of the methods, techniques and strategies used in green chemistry. The book highlights some critical aspects of green chemistry related to agriculture and food production. It has been put together for undergraduate, graduate, and postgraduate students. Each chapter has been cited with new and updated research discoveries to help the postgraduate, and doctorate students and researchers. I hope the presented book will be an important tool for students and researchers.

Tartalomjegyzék:

1. Natural Product Chemistry in Agriculture  2. Green Technologies for Crop-Pest Control  3. Green Fertilizer Technologies in Agriculture  4. Green Chemistry in Organic Farming  5. Ecosafe Farming with Microbes  6. Marine Algae as Green Agriculture  7. Recovery of Value-Added Products and Biological Conversion of Coffee and Citrus Processing Waste Using Green Technologies  8. Green Technologies in Food Processing  9. Food Chain and Green Chemistry  10. Green Technologies for Reduction of Toxins in Food Production and Processing  11. Green Technologies for Food Analysis  12. Green Methods for Agrochemical Residues Analysis in Agriculture  13. Functional Food Ingredients Production Using Green Technologies  14. Foodomics and Green Analytical Technologies