
Genetic components of variation in Tomato (Solanum lycopersicon Mill.)
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 39.90
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 846 Ft off)
- Discounted price 16 079 Ft (15 313 Ft + 5% áfa)
16 925 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2014. január 1.
- ISBN 9783847378785
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem72 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Tomato (Solanum lycopersicon Mill.) is an important vegetable crop belongs to family solanaceae. It is well known and very popular vegetable among farmers and grown successfully throughout the world. It is used as vegetable and ripe fruits are also utilized into salad, soups, pickles, sauce, ketchups etc. Yield of tomato crop is primarily governed by the genetic makeup of the variety. Thus, full genetic potential of the variety can be utilized through recommended cultural practices. To develop the variety, existence of significant heritable variability is of prime importance. Some biometric techniques like variability, correlation and path analysis provide information about the relative contribution of various yield related traits. Genetic and phenotypic correlation coefficients seek out the association between yield and yield contributing traits in tomato. Thus, these biometric techniques help in selection of superior plant genotypes for breeding programme.
Több
Genetic components of variation in Tomato (Solanum lycopersicon Mill.)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
16 925 Ft

Reclaiming the Salient: Resurrecting the Great War Battlegrounds of Flanders Fields
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 520 Ft

Neuroscience of Coffee Part B
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
87 385 Ft

Manual of Biobank Quality Management
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
27 229 Ft

Convergence: Breaking Down Barriers Between Disciplines: Proceedings of the International Conference on Healthcare Systems Ergonomics and Patient Safety, HEPS2022
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
99 852 Ft

Omics for Environmental Engineering and Microbiology Systems
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
37 952 Ft

Omics for Environmental Engineering and Microbiology Systems
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 628 Ft

Heat Exchange of Tubular Surfaces in a Bubbling Fluidized Bed
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
67 872 Ft

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Waste Treatment Processes for Energy Generation
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
82 719 Ft

New Materialist Explorations into Language Education
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 690 Ft