• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Neuroscience of Coffee Part B

    Neuroscience of Coffee Part B by Moradikor, Nasrollah; Chatterjee, Indranath;

    Sorozatcím: Progress in Brain Research; 289;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 206.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        87 385 Ft (83 224 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 477 Ft off)
      • Discounted price 69 908 Ft (66 579 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2024. augusztus 21.

    • ISBN 9780443344671
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem206 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Nyelv angol
    • 631

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Neuroscience of Coffee, Volume 289 is a pioneering volume that delves into the intricate relationship between one of the world's most beloved beverages and the human brain. Offering a comprehensive exploration of the biochemical and physiological mechanisms underlying coffee's impact on the nervous system, this groundbreaking book transcends traditional coffee literature by focusing specifically on the neurological aspects. Chapters in this new release include Coffee and Parkinson's Disease, Coffee and Alzheimer's Disease, Coffee and Multiple Sclerosis (MS), Coffee and Amyotrophic lateral sclerosis (ALS), Exploring the Complex Relationship Between Caffeine Consumption and Schizophrenia: A Review of Epidemiological and Clinical Studies, and much more.

    Additional chapters explore Coffee, Antioxidants, and Brain Inflammation, Behavioral and Psychological Aspects of Coffee Consumption, From Bean to Brain: Coffee, Gray Matter, and Neuroprotection in Neurological Disorders Spectrum, and Synaptic Modulation by Coffee Compounds: Insights into Neural Plasticity.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Coffee and Parkinson Disease
    2. Coffee and Alzheimer's Disease
    3. Coffee and Multiple Sclerosis (MS)
    4. Coffee and Amyotrophic lateral sclerosis (ALS)
    5. Exploring the Complex Relationship Between Caffeine Consumption and Schizophrenia: A Review of Epidemiological and Clinical Studies
    6. Coffee, Antioxidants, and Brain Inflammation
    7. Behavioral and Psychological Aspects of Coffee Consumption
    8. From Bean to Brain: Coffee, Gray Matter, and Neuroprotection in Neurological Disorders Spectrum
    9. Synaptic Modulation by Coffee Compounds: Insights into Neural Plasticity

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Neuroscience of Coffee Part B

    Neuroscience of Coffee Part B

    Moradikor, Nasrollah; Chatterjee, Indranath; (ed.)

    87 385 Ft

    next