• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Foundations of Naturopathic Nutrition: A Comprehensive Guide to Essential Nutrients and Nutritional Bioactives

    Foundations of Naturopathic Nutrition by Paxton, Fay;

    A Comprehensive Guide to Essential Nutrients and Nutritional Bioactives

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 59.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        29 605 Ft (28 195 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 961 Ft off)
      • Kedvezményes ár 26 644 Ft (25 376 Ft + 5% áfa)

    29 605 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 19.

    • ISBN 9781032917078
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem1098 oldal
    • Méret 246x174 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 26 Illustrations, black & white; 26 Line drawings, black & white; 64 Tables, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The new edition of Foundations of Naturopathic Nutrition provides an essential but detailed guide to the principles of clinical nutrition from a naturopathic perspective.

    Több

    Hosszú leírás:

    The new edition of Foundations of Naturopathic Nutrition provides an essential but detailed guide to the principles of clinical nutrition from a naturopathic perspective.


    Fully updated with the latest research evidence, the text begins with an overview of basic physiological principles and the body's protective systems, such as the antioxidant, detoxification and immune systems. It then moves to an in-depth examination of different food components, including essential nutrients such as protein, lipids, carbohydrates, vitamins, minerals and trace elements, as well as nutritional bioactives, such as alpha-lipoic acid, phytochemicals, digestive enzymes and probiotics. There is detailed information on how each food component is digested and metabolised in the body and guidance on its impact on health. Including summary boxes, case studies and quizzes to help readers consolidate their knowledge, this second edition now includes an ‘evidence box’ which highlights the most recent and clinically relevant research findings on the main nutrients.


    There is also a new section on finding and evaluating research, from using search engines to assessing different types of research studies. This accessible and informative text will appeal to all students interested in nutrition from a complementary health perspective.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface.  Part 1 ESSENTIALS OF NATUROPATHIC NUTRITION.  1.Introduction to naturopathy and nutrition, accessing and understanding nutrition research, basic physiology, digestion and the body’s protective systems.  Part 2 WATER AND MACRONUTRIENTS.  2.Water, energy and protein.  3.Carbohydrates: available and unavailable.  4.Lipids, cholesterol and lipotropic nutrients: choline and inositol.  Part 3 VITAMINS.  5.Introduction to vitamins and fat-soluble vitamins: vitamins A, D, E and K.  6.Water-soluble vitamins: vitamins C, B1, B2 and B3.  7.Water-soluble vitamins: vitamins B5, B6, B12, folic acid and biotin.  Part 4  MACROMINERALS.  8.Introduction to minerals and macrominerals: calcium, phosphorus and magnesium.  9.Macrominerals: sodium, potassium, chloride and sulfur.  Part 5 TRACE ELEMENTS. 10.Introduction to microminerals and trace elements: iron and zinc.  11.Trace elements: copper, manganese and iodine.  12.Trace elements: selenium, chromium, molybdenum and fluorine, and ultratrace elements: boron and silicon.  Part 6 NUTRITIONAL BIOACTIVES.  13.Nutritional bioactives: coenzyme Q10, alpha-lipoic acid, phytochemicals and chlorophyll.  14.Nutritional bioactives: digestive enzymes, probiotics, arthritis bioactives, fungi, algae and bee products.

    Több